INTER SEI FANTASTICA ! ! !

Ξεκινώντας την δημοσίευση των άρθρων (όλη αυτή την διαδικασία την ονομάσαμε INTER ''Ti amo'' για την αγαπημένη μας F. C. INTERNAZIONALE από τα μέλη της ''Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER'' και την ταυτόχρονη ενεργοποίηση της επιλογής ''απόψεις'' που βρίσκεται αριστερά της στήλης μας, ξεκινάμε από σήμερα μια σημαντική καινοτομία στον χώρο των Fan Club ξένων ομάδων, Λεσχών, Συνδέσμων η όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε, με την ενεργώ συμμετοχή των φίλων της INTER για διάφορα θέματα που θα αφορούν την ομάδα, και θα θέτουμε κάθε φορά εμείς στην κεντρική σελίδα μας για να μπορείτε εσείς ελεύθερα να εκφέρεται την άποψη σας, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την δουλειά που κάνει το ''Inter Club Atene'' για να καταλάβει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος ότι η F. C. INTER είναι πάνω από όλα μια μεγάλη οικογένεια, είναι πάνω απ' όλα πράγματα και εμπειρίες που έχει ζήσει ο καθένας από εμάς, είναι πάνω απ'όλα γνήσιες και καθαρές σχέσεις μεταξύ των οπαδών της γιατί έτσι λειτουργεί όλο το οικοδόμημα της ομάδας,είναι αυτό που λέμε τρέλα για αυτό που πρεσβεύει, για τα υπέροχα χρώματα που έχει στην φανέλα της , άσχετα με το πόσα πρωταθλήματα η Champions League έχει κατακτήσει, αυτά άλλωστε είναι πράγματα που έρχονται και παρέρχονται, το μόνο πράγμα που μένει στο τέλος είναι η αληθινή αγάπη του οπαδού της INTER για τον Σύλλογο και η υπερηφάνια που νιώθει ανήκοντας σε αυτήν την τεράστια οικογένεια. Αυτά και άλλα πολλά θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε σε αυτήν την στήλη που αρχικά θα την προβάλουμε και από την κεντρική σελίδα μας, νιώθοντας υποχρέωση να το κάνουμε για τα μέλη της Λέσχης μας.
Εμμανουήλ  Ορφανός Πρόεδρος Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER  
Ο Στέφανος από την Θεσσαλονίκη μας γράφει:

H INTER για μένα είναι ΠΑΘΟΣ – AΓΑΠΗ - ΛΑΤΡΕΙΑ. Εύχομαι να τα χιλιάσει όπως και η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα ο Ηρακλής.
FORZA NERAZZURRI    
Quaresma77 (Αθήνα)

 Για κάθε οπαδό της ΙΝΤΕΡ είναι δύσκολο να εκφράσει με λέξεις τι σημαίνει για εκείνον το όνομα, η ιερή & μαγική λέξη ΙΝΤΕΡ!!! Είναι κάποια πράγματα στη ζωή που δυσκολεύεσαι να τα εκφράσεις με λέξεις. Κι αυτό γιατί είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα που νιώθει κανείς για κάτι που αγαπά, που οι λέξεις φαντάζουν αδύνατες να τα εκφράσουν. Παίζεις μπάλα φορώντας την ιερή αυτή φανέλα και νιώθεις την ανωτερότητα, την υποχρέωση να νικήσεις!!! Η λέξη ΙΝΤΕΡ είναι συνώνυμη της λέξης ΠΙΣΤΗ!!!!! Το να είσαι οπαδός της ΙΝΤΕΡ σημαίνει πάρα πολλά!!! Σημαίνει υπερηφάνεια για τους τίτλους που έχει κατακτήσει αυτή η ομάδα!!! Υπερηφάνεια για το ότι είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει <<πέσει>>
στη Β' κατηγορία ΙΤΑΛΙΑΣ !!! Υπερηφάνεια και τιμή για όλους αυτούς τους κορυφαίους αθλητές που έχουν φορέσει την τιμημένη φανέλα της ΙΝΤΕΡ και έγιναν κομμάτι της ιστορίας της!!! Παίκτες που ανήκουν στην ελίτ της ιστορίας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!!! Ο κόσμος της ΙΝΤΕΡ έχει νιώσει και την πικρία της ήττας και την γλύκα της νίκης! Γι' αυτό και αυτή η σχέση μεταξύ ΙΝΤΕΡ και οπαδού έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα με το ευτύχημα να βασίζεται στην αγάπη, την αφοσίωση και τον αλληλοσεβασμό! Πάντα όμως αυτός ο πραγματικά μεγάλος και σπουδαίος λαός ήταν στην ευχάριστη θέση να ξέρει πως ότι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα, είναι με έντιμο τρόπο και αποτέλεσμα ιδρώτα και αίματος! Επίσης αυτή η ομάδα έχει το εξής μαγικό... Κάθε οπαδός της όπου κι αν βρίσκεται, νιώθει την ευτυχία να είναι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας, πάρα πολύ μεγάλης, ανώτερης, δυνατής, ενωμένης, ένδοξης και έντιμης!! Είναι σπουδαίο αίσθημα να ακούς το όνομα Ζανέτι, Ιμπραίμοβιτς, Αντριάνο,Φίγκο, Κουαρέσμα, Κίβου, Καμπιάσο, Κρέσπο, Κρούζ, Μαικόν, Ζούλιο Σέζαρ και να λες... ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ!!! Να ακους ονόματα όπως Κλίσμαν, Μπρέμε, Ματτέους, Γκρόσο, Ιβάν Ζαμοράνο, Ρομπέρτο Μπάτζιο, Μπλαν, Μπέργκομι, Τζορκαέφ, Σόσα, Ζένγκα, Παλιούκα, Σουάρεζ, Ματσόλα, Ταρντέλι και φυσικά ο μεγάλος αρχηγός... Τζιακίντο Φακέτι και να λες πως ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ!!! Προπονητές που έχουν τιμήσει τον πάγκο της ΙΝΤΕΡ όπως Τραπατόνι, Eρέρα, Λίπι, Μαντσίνι, Μουρίνιο!!! Προέδρους όπως η οικογένεια ΜΟΡΑΤΙ, με τον πρόεδρο της καρδιάς μας Μάσιμο Μοράτι και βέβαια ο Πελεγκρίνι!!!
Επομένως όταν είσαι οπαδός της ΙΝΤΕΡ, νιώθεις κάθε μα κάθε στιγμή ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΤΙΜΗ, ΔΕΟΣ!!!
*Σ' αυτό το σημείο ως μέλος της'' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΙΝΤΕΡ'', νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τον πρόεδρο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΡΦΑΝΟ και όλους όσους συντέλεσαν στην δημιουργία του ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΑΤΕΝΕ, δίνοντας την δυνατότητα στους απανταχού οπαδούς της ΙΝΤΕΡ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ να έχουν μια στενότατη σχέση και επικοινωνία με την αγαπημένη μας ΙΝΤΕΡ!!!!!   FORZA INTER!!!!!!    
Ο Γιώργος (Cambiasso) από Θεσσαλονίκη μας γράφει:   ΙΝΤΕΡ έγινα το 1988 στα έντεκα μου χρόνια με την μεγάλη ομάδα των Zenga, Bergomi, Matthaus, Brehme, Klinsmann...ΙΝΤΕΡ είμαι γιατί είμαι υπερήφανος σαν άνθρωπος και σαν οπαδός, ΙΝΤΕΡ είμαι γιατί δεν έκλεψα ποτέ πρωταθλήματα με διαιτητές και στημένα παιχνίδια, ΙΝΤΕΡ είμαι γιατί ποτέ δεν είχα πάρε-δώσε με αναβολικά, ΙΝΤΕΡ είμαι γιατί το λέει η καρδιά μου.    

Adriano 7

Κάθε οπαδός στο ποδόσφαιρο,από μικρή ηλικία, ακολουθεί κάποια ομάδα. Μαθαίνει να την υποστηρίζει και να αφιερώνει μεγάλο χρόνο από την καθημερινότητα του για την αγαπημένη του ομάδα. Όλοι έχουν μια ιστορία για το πως ξεκίνησαν να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Η δική μας είναι γεμάτη ιδιαιτερότητες,
ίσως γιατί η δική μας επιλογή ξεφεύγει απ τις συνηθισμένες. Κανένας δε μας πήρε στην Ελλάδα απ το χέρι, κανένας δε μας πιπίλισε τα μυαλά από τα
media, κανένας δε μας έκανε Inter. Inter γίναμε από μόνοι μας και χάρη στη μεγάλη προσφορά του Προέδρου του Inter Club Atene, Εμμανουήλ Ορφανού, και όλων των υπόλοιπων μελών οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν και είδαν όλοι πόσοι είμαστε και τι νιώθουμε γι αυτή την ομάδα.
Η ερώτηση όμως είναι «Γιατί INTER»; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι σχεδόν αδύνατο να κατανοηθεί από πολλούς. Πρέπει να σκεφτεί κανείς πως γίνετε μια ομάδα που μέχρι πριν την τελευταία 3ετια δεν κέρδιζε σχεδόν τίποτα, να έχει τόσους οπαδούς και στο εξωτερικό; Μια ομάδα που δεν έχει διακριθεί ακόμα στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, μια ομάδα που δεν την προβάλλουν τα ΜΜΕ,που επί 16 χρόνια αγνοούσε τα σκήπτρα στην Ιταλία (για διαφόρους λόγους) , που δεν είναι μόδα και τα τμήματα marketing δεν την προωθούν όπως άλλους συλλόγους του εξωτερικού. Η απάντηση κρύβετε μέσα στα προηγούμενα, η αγάπη μας για την Inter δεν είναι η συνηθισμένη των περισσότερων οπαδών για την ομάδα τους. INTER σημαίνει να μένεις όρθιος πάντα, ακόμα και όταν όλοι σε πολεμούν με αθέμιτα μέσα, σημαίνει να μην τα παρατάς ποτέ, σημαίνει ακόμα και όταν δεν κερδίζεις να νιώθεις ποιο περήφανος... γιατί έναν Interista το τελευταίο πράγμα που τον αφορά είναι να κερδίσει κάποιον τίτλο η ομάδα του. Πάνω απ όλα στη δοξασμένη nerazzurra φανέλα είναι η αγνότητα της και είμαστε περήφανοι γι αυτό... Περήφανοι γιατί είμαστε η μόνη ομάδα στην Ιταλία που δεν βρέθηκε ποτέ στη Serie B, περήφανοι γιατί ποτέ δε μας έχουν καταδικάσει ως κλέφτες, περήφανοι γιατί ποτέ δε μας αφαίρεσαν κάποιον τίτλο που έχουμε κατακτήσει, περήφανοι γιατί έχουμε τον καλύτερο κόσμο στην Ιταλία, περήφανοι γιατί είμαστε μόνοι μας με μόνο όπλο την αγάπη μας για την Beneamata. Θέλει καρδιά το να υποστηρίζεις μια ομάδα που δε σου πλασάρουν τα media και οι τάσεις της ποδοσφαιρικής μόδας. Ακόμα ποιο δύσκολο όταν υποστηρίζεις μια ομάδα του εξωτερικού, όπου για να
ενημερωθούμε χρειάζεται όλη μέρα να ψάχνουμε στο
Internet
ή στα δορυφορικά κανάλια για κάποια είδηση, όπου χρειάζεται να κάνουμε πολλά
χιλιόμετρα και έξοδα για να δούμε την ομάδα μας από κοντά και όπου και στην τηλεόραση να δούμε κάποιον αγώνα θα προσφύγουμε στα κανάλια του εξωτερικού καθώς σε αυτή τη χώρα κάποιοι προτιμούν να σνομπάρουν την ομάδα μας και να προωθήσουν τα συμφέροντα τους. Λίγο μας ενδιαφέρει γι αυτούς... το πάθος μας τους κάνει σαν πολύ μικρό εμπόδιο που ξεπερνάμε πολύ εύκολα πλέον.
Είμαστε INTER γιατί υποστηρίζουμε και αγαπάμε αυτό που πραγματικά θέλουμε! NESSUN TITOLO HA PIU' VALORE DELLA LEALTA' E DELL' ONORE!

 

 

''ZIO'' από Βόλο

Η Ίντερ ήταν ανέκαθεν ομάδα μοντέρνα. Το σήμα της φαίνεται σαν να φτιάχτηκε χθες, αλλά αυτό το σχέδιο με τα αρχικά της ονομασίας κρατάει από το 1910, τότε που όταν δημιουργήθηκε, φάνταζε σαν …ταινία επιστημονικής φαντασίας.Στη δεκαετία του 1960, ο Άντζελο Μοράτι δημιούργησε το ρόλο του τεχνικού διευθυντή όπως τον ξέρουμε στις ημέρες μας με τον Αλόντι. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του Μουσολίνι, η ομάδα υποχρεώθηκε να μετονομαστεί σε Αμπροσιάνα. Μετά όμως από μεγάλη προσπάθεια, το όνομα έγινε Αμπροσιάνα-Ίντερ. Τη δεκαετία του 1980, ο πρόεδρος Πελεγκρίνι αντιστάθηκε στα χρήματα του Μπερλουσκόνι και δεν πούλησε την ομάδα στο …δαίμονα που υποστήριζε τη Μίλαν και ήθελε να κάνει την Ίντερ άρμα των πολιτικών του φιλοδοξιών, μέσο προβολής και διαφήμισης για να ανέβει στην οικονομική και πολιτική σκηνή της Ιταλίας. Είμαι Ίντερ για την ομάδα της δεκαετίας του 1960, που έμεινε γνωστή για το παρεξηγημένο κατενάτσιο αλλά είχε παίκτες όπως τους Μπούρνιτς, Σάρτι, Φακέτι, Σουάρεθ, Ματσόλα, Ζάιρ. Είμαι Ίντερ γιατί δεν έχω δει αγώνα της ομάδας μου στη Β' Κατηγορία. Είναι Ίντερ γιατί είμαστε καθαροί από σκάνδαλα. Δεν ήμασταν ούτε στην υπόθεση «Καθαρά χέρια», ούτε στο «Καλτσιόπολι» όπως η Μίλαν, η Ρόμα, η Γιουβέντους, η Φιορεντίνα, η Λάτσιο κι άλλοι σύλλογοι. Είμαι Ίντερ για την φιλανθρωπική της δράση μέσω του προγράμματος Ίντερ Κάμπους σε όλες τις χώρες του τρίτου κόσμου.Είμαι Ίντερ γιατί πρεσβεύουμε το καθαρό ποδόσφαιρο,είμαστε η ομάδα του Μιλάνου, η Κούρβα Νορντ είναι Μιλανέζοι και όχι εμιγκρέδες. Η Ίντερ δεν είναι της εργατικής τάξης. Είναι μια ομάδα της ελίτ, των διανοούμενων, της τέχνης και του αθλητισμού. Είναι η πιο αγαπητή ομάδα στην Ιταλία στις τάξεις των δημοσιογράφων, στους διευθυντές θεάτρου και σινεμά, στους κωμικούς, στους ηθοποιούς, στους λογοτέχνες. Είμαι Ίντερ για τους μεγάλους προπονητές αυτής της ομάδας, μεταξύ των οποίων οι Ερέρα, Ινβερνίτσι, Φόνι, Τραπατόνι, Σιμόνι, Κούπερ, Μουρίνιο. Είμαι Ίντερ για τους μεγάλους παίκτες: Πίκι, Σάρτι, Μπούρνιτς, Μπονισένια, Ματσόλα, Σουάρεζ, Ζάιρ, Φακέτι, Μπεκαλόσι, Μπέργκομι, Φέρι, Αλτομπέλι, Τζιουζέπε Μπαρέζι, Κλίσμαν, Μπρέμε, Ματτέους,Ζένγκα, Παλιούκα, Μεάτσα, Βιέρι, Ρονάλντο, Ζανέτι και τους άλλους άσους που φόρεσαν τη δοξασμένη μπλε -μαύρη φανέλα. Είμαι Ίντερ για τα 16 πρωταθλήματα, τα 5 Κύπελλα Ιταλίας, τα δύο Πρωταθλητριών, τα δύο Διηπειρωτικά, τα τρία ΟΥΕΦΑ. Είμαι Ίντερ γιατί δεν είμαστε μόδα αλλά αθλητισμός. Είμαι Ίντερ για την παραγωγική διαδικασία στις ακαδημίες. Γιατί δεν είμαστε ρατσιστές, γιατί είμαστε ανοικτοί σε κάθε καινούργιο, γιατί είχαμε προέδρους όπως ο Άντζελο Μοράτι και τώρα τον γιο του Μάσιμο, είμαι Ίντερ γιατί αυτή η ομάδα αποτελεί συναίσθημα, το συναίσθημα της επιτυχίας μετά από προσπάθεια, το συναίσθημα του καθαρού αθλητισμού και όχι της επιτυχίας με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Για όλους αυτούς τους λόγους, επειδή η Ίντερ αποτελεί για το Μιλάνο θεσμό μοναδικό, γιατί σε αυτή την ομάδα έζησαν ο Avvocato Giueseppe Prisco και ο Giacinto Facchetti, μια ζωή θα υποστηρίζω Ι-Ν-Τ-Ε-Ρ.    

Ο  Σταύρος από  Νέα Σμύρνη

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΞΙΤΗΛΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ... ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΖΗΣΕΙΣ, Η ΛΕΞΗ "ΤΕΛΕΙΑ" ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΦΤΩΧΗ...! ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ, ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΑΤΕΝΕ, (ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ...) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 14/02/09 ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΖΟΥΣΑ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ... ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΣΑ... ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΑ... ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΝΤΕΡ! ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΚΑΤΙ ΕΚΑΙΓΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ... ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/02/09... ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ... ΣΑΒΒΑΤΟ 14/02/09... Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ... ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ, ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, Η ΙΝΤΕΡ!!! ΕΙΝΑΙ 14.30, ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΙΛΑΝΟ... ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΚΑΙΓΕ... ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΧΡΟΝΙΑ... ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΝ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΗ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΛΙΓΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ... ... ΛΑΘΟΣ... Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΛΕ & ΜΑΥΡΟ!!! ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΦΥΓΕ, ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ... ΚΥΡΙΑΚΗ 15/02/09... ΞΗΜΕΡΩΣΕ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ!!! ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ DUOMO, ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ... ΝΕΡΑΤΖΟΥΡΙΚΑ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕ!!! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!! ΕΠΕΙΤΑ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ, ΜΕ ΓΕΜΙΣΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ!!! ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ G.MEAZZA... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ!!! ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ! ΥΠΕΡΒΟΛΗ... ΙΣΩΣ... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΖΑΛΗΣΑΝ!!! ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!! Η ΔΕ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ CURVA NORD HTAN ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ Η ΜΙΛΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΤΗ ΛΥΠΗΘΗΚΕ...!!! Η ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΗΤΑΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ!!! ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, Η ΙΝΤΕΡ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ!!! ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΑΓΙΚΟ!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ!!! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ!!! FORZA INTER!!!
 Ο Sneijder από Αθήνα   EΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΙΝΤΕΡ "ΦΕΡΝΕΙ" ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ "ΣΤΗΝΟΥΝ" ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙ 4 ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ..!!! ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ & ΤΟ ΜΑΥΡΟ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ... ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ F.C. INTERNAZIONALE!!!!!!!!! ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! "FORZA INTER" ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ, "FORZA INTER" ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "GIUSEPPE MEAZZA" ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ "APPIANO GENTILE" ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ COMO, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΛΕ & ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, Η ΙΝΤΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ... ΕΔΩ... ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ (ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ..) Η ΙΝΤΕΡ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!! ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ, ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ο Βαγγέλης από τον Άγιο Δημήτριο   Καταρχην μια μεγαλη καλησπερα σε αυτη την μεγαλη οικογενεια της ΙΝΤΕΡ.
Ειμαι Ιντερ απο το 1990 λογο της τοτε μεγαλης Δ.Γερμανιας με Ματεους,Μπρεμε,Κλισμαν κτλ...οποτε επομενο να ακολουθησω και εγω τους αγαπημενους μου ποδοσφαιριστες στον συλλογο που αγωνιζοντουσαν...
Εχοντας περασει λοιπον ολα αυτα τα πετρινα χρονια...ολες αυτες τις πικρες και τα κλεμμενα πρωταθληματα... τον χλευασμο απο τα ΜΜΕ που παντα ακομα και τωρα αντμετοπιζουν αυτο τον τεραστιο συλλογο λες και ειναι ομαδα της γειτονιας,παντα ελπιζα μεσα μου πως θα ερθει και η δικια μας στιγμη...η δικια μας δικαιωση...η δικαιωση του Προεδρου Μορρατι του ΑΡΧΗΓΟΥ Ζαννετι και του καθενα φιλαθλου της ΙΝΤΕΡ σε ολο το κοσμο να δουμε οτι ειδαμε την 22/5/10 την ομαδα μας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Αυτη η ομαδα εχει ενα μυστηριο που σε κανει να την υποστηριζεις...για μενα ανεξηγητο...το να ειναι κανεις ΙΝΤΕΡ σημαινει οτι εχει τασεις μαζοχισμου,τρελας.
Φερνοντας πισω τα χρονια μοναχα μια λεξη σου ερχετε στο μυαλο για τους παιχτες που εχουν φορεσει την πιο δοξασμενη φανελα του κοσμου...ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΟΣ
ΤΖΕΝΓΚΑ, ΜΠΡΟΥΝΙΤΣ, ΦΑΚΕΤΙ, ΠΑΣΑΡΕΛΑ, ΜΠΑΡΕΖΙ, ΜΠΡΕΜΕ, ΣΟΥΑΡΕΘ,

ΜΑΤΣΟΛΑ, ΜΑΤΕΟΥΣ, ΖΑΜΕΡ, ΜΠΕΡΤΙ, ΜΕΑΤΣΑ, ΚΟΡΣΟ, ΜΠΟΝΙΣΕΝΙΑ,

ΑΛΤΟΜΠΕΛΙ, ΡΟΥΜΕΝΙΓΚΕ, ΝΤΙΑΣ,ΣΕΡΕΝΑ, ΚΛΙΣΜΑΝ, ΤΖΟΡΓΚΑΕΦ,

ΖΑΜΟΡΑΝΟ, ΜΠΕΡΓΚΟΜΙ, ΡΕΚΟΜΠΑ, ΒΙΕΡΙ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΣΙΜΕΟΝΕ,

ΜΠΕΡΓΚΑΜΠ, ΜΠΑΤΖΙΟ

καθως και ολη η νεοτερη γενια που μας εχει χαρισει τοσες χαρες.
Κλεινοντας μιας και η ποδοσφαιρικη σεζον 2010-2011 ειναι μια ιδιετερη και δυσκολη χρονια για την ομαδα μας...ευχη μου και ευχη ολων μας ειναι στης 29/5/11 να μαστε για αλλη μια χρονια σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΙΤΑΛΙΑΣ στο τελικο του CHAMPIONS LEAGUE στο WEBLEY.
ενα μεγαλο μπραβο στο INTER CLUB ATENE.
Ο Γιάννης nerazzurro από τα Άνω Πετράλωνα    ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ Η ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΑΝ ΓΕΝΝΝΙΕΣΑΙ ΙNTERISTA ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. ΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ INTERNAZIONALE ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. INTER ΣΥΜΕΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ (ΡΕΥΜΑ) ΜΟΔΑΣ Η ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΕΝΕΙ ΠΕΡΝΩ ΤΙΤΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΞΙΖΩ. INTERNAZIONALE ΣΥΜΕΝΕΙ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ INTER ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΟΡΑΜΑ ,ΙΔΕΑ,ΑΡΧΕΣ,ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΙΝΤΕΡΝΑΖΙΟΝΑΛΕ. ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΜΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ INTERNAZIONALE ΜΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡ ΚΛΑΜΠ ΑΤΕΝΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛΕ ΜΑΣ ΜΑΣΙΜΟ ΜΟΡΑΤΙ.ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΜΑΘΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΝΤΕΡΙΣΤΑΣ.ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΤΣΙΝΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ)ΚΑΙ ΡΑΝΟΚΙΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΙΤΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ  ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΛΟΙ ΜΑΣΙΜΟ ΜΟΡΑΤΙ ΕΝΑΣ

Γ.Κ NERAZZOURRO Α. Πετρ/να


Παρακολουθήσαμε όλοι χθες άλλο ένα μεγάλο πανηγύρι γραφικότητας και κόμπλεξ, από μια ομάδα που κάποτε ήθελε να λέγεται και η μεγαλύτερη της Ιταλίας. Ένα (ακόμα) συλλαλητήριο-πρόκληση για όσους παρακολουθούμε το Ιταλικό ποδόσφαιρο, όπου οι αιώνιοι δυνάστες του συνεχίζουν να παριστάνουν τους αδικημένους. Είναι αυτοί που βύθισαν το ιταλικό ποδόσφαιρο σε όλη την Ευρώπη με τα υπόγεια κυκλώματα της διαφθοράς και της απάτης, αυτοί που δίδαξαν πως μπορεί να λειτουργεί μια μαφία στο ποδόσφαιρο, αυτοί που δεν βρίσκουν τσίπα πάνω τους ακόμα και μετά από την επίσημη καταδίκη τους.

Προσπαθούν να μας κάνουν το άσπρο μαύρο, σαν τα χρώματα της φανέλας τους, ότι η Inter ευνοήθηκε και ευθύνεται για το calciopoli. Η ιστορία αυτή απέδειξε πολύ απλά με τι αθέμιτα μέσα κρατούσαν την Inter μακριά από τους τίτλους όλα αυτά τα χρόνια , για να βασιλεύουν οι απατεώνες των ρολογιών και των Maserati. To θράσος τους έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και σήμερα ζητούν την επιστροφή αυτών των βρώμικων πρωταθλημάτων, που σίγουρα θα λείψουν στην "υπέροχη" συλλογή παρόμοιων των αιώνιων τιτλοθήρων. Εμείς έχουμε ένα δόγμα που λέει πως κανένας τίτλος δεν έχει μεγαλύτερη άξια από την τιμή και την περηφάνια, γι αυτή την αξιοθρήνητη juBe τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από 2 βρώμικα πρωταθλήματα, και εκεί εγκειται η διαφορά μας. Εμείς έτσι και αλλιώς έχουμε αποδείξει πως όταν κατακτούμε τίτλους το κάνουμε με τρόπο ασύλληπτο για αυτούς (βλέπε tripletta) και αν ένα τρόπαιο έχουμε να "ζηλέψουμε" από αυτούς, είναι αυτό της SerieB που δυστυχώς για αυτούς δε θα συμβεί και ποτέ. Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ποια είναι η πιο βρώμικη ομάδα στην Ιταλία και αυτό δεν αντιστρέφεται από τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και από παραλήρημα κόμπλεξ και κακομοιριάς, αφού ως γνωστόν , όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο ταυτόχρονα μισεί και τη Juventus.

Γι αυτό φίλοι μας Juventini σταματήστε να ασχολείστε με αυτό που σας ντρόπιασε ανεπανόρθωτα και μην προσπαθείτε άδικα να το εκμεταλλευτείτε. Καλύτερα να κοιτάξετε τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζετε τα τελευταία χρόνια γιατί έτσι όπως πάτε θα κάνετε πολλά χρόνια να ξαναδείτε scudetto. Ήδη φέτος το χάσατε με όλες τις συνθήκες υπέρ σας και το μέλλον σαν δεν προδιαγράφεται ευοίωνο.

Υ.Γ. Δόξα και τιμή στην ομάδα νέων που αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, μια ομάδα nerazzuriκης ψυχής με μεγάλη ελπίδα για το μέλλον που αξίζει την υπόκλιση μας!

Adriano Celentano

 

 

 

Zanetti storyΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27/02 η πρεμιέρα του κινηματογραφικού event ‘’Zanetti story’’ το οποίο αναφέρεται στην ποδοσφαιρική διαδρομή, στις σημαντικότερες στιγμές και γενικότερα στην ζωή της μεγάλης αυτής προσωπικότητας που ονομάζεται Javier Adelmar Zanetti. Ο τέως αρχηγός των nerazzurri και νυν αντιπρόεδρος του συλλόγου δημιούργησε ένα προσωπικό θα το χαρακτηρίζαμε ντοκιμαντέρ το οποίο περιλαμβάνει μέσα του έντονα συγκινησιακά συναισθήματα από ιστορικές στιγμές της INTER αναμεμιγμένες με αποκαλυπτικές μαρτυρίες ανθρώπων από το δικό του προσωπικό περιβάλλον. Συμμετέχουν επίσης στην μοναδική αυτή ταινία σπουδαίες προσωπικότητες τόσο του αθλήματος όσο επίσης και της παγκόσμιας ελίτ από ανθρώπους της διανόησης, του πνεύματος και την πολιτικής σκηνής. Το φιλμ αυτό κατέγραψε στην πρεμιέρα του ρεκόρ προσέλευσης με πάνω από 50.000 θεατές σε ολόκληρη την Ιταλία, με 180 κινηματογράφους και περισσότερες από 250 οθόνες να συμμετέχουν στην προβολή ενός ντοκιμαντέρ το οποίο είχε την υποστήριξη και την συνεργασία της Pirelli. Ωστόσο η επίσημη προβολή - πρεμιέρα του event με την παρουσία του Javier Zanetti της οικογένειας του και των επίσημων προσκεκλημένων από την INTER (και όχι μόνο) πραγματοποιήθηκε στις 27/02 Παρασκευή βράδυ στον εκπληκτικό χώρο του Auditorium Pirelli το οποίο στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει πολύ σπουδαία event της υψηλής Ιταλικής κοινωνίας με μουσικό κυρίως περιεχόμενο. Εκεί λοιπόν το μαγικό αυτό βράδυ ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι άνθρωποι που έχουν γράψει το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της INTER όπως η οικογένεια Moratti με επικεφαλής τον Massimo την Bedy και την σύζυγο του Milly Moratti, τον Gigi Simoni, τον Roberto Baggio και φυσικά το πρόσωπο της βραδιάς Javier Zanetti ο οποίος περιστοιχίζονταν από μια πλειάδα παλαιών αθλητών του συλλόγου με τους οποίους είχε την τύχη να μοιραστεί όλα αυτά τα χρόνια στιγμές δόξας, χαράς, στιγμές δύσκολες πολλές από τις οποίες περιείχαν έντονη και επίπονη προσπάθεια μέχρι τον τελικό στόχο. Επίσης έδωσαν το παρών τους ο πρόεδρος της Pirelli Marco Tronghetti Provera ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ιταλίας Ignazio La Russa, εκπρόσωποι από τους σπόνσορες της INTER (Deutsche Bank κλπ) οι σημερινοί αθλητές της συλλόγου (Kovacic, Podolski, Nagatomo, Brozovic, Andreolli, D’Ambrosio, Carizzo, Berni, Puscas κλπ.) καθώς επίσης και ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της INTER με επικεφαλής τον πρόεδρο μας Erick Thohir και ακολούθως τους Michael Bolingbroke, Marco Fassone, Piero Ausilio, Michael Williamson, Roberto Samaden και επίσης τους Roberto Scarpini και Nagaja Beccalossi οι οποίοι έτρεξαν το θέμα για το INTER Channel. Ανάμεσα λοιπόν σε όλους τους παραπάνω σε αυτή την σημαντική, και ιστορική βραδιά της INTER, ήταν παρών η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER με επικεφαλής τον πρόεδρο της Εμμανουήλ Ορφανό και επίσημα προσκεκλημένα άλλα δύο μέλη της σε μια άκρως αυστηρή και πολύ prive λίστα καλεσμένων. Μέσα λοιπόν σε ένα σύνολο 150 επίσημων προσκεκλημένων του πολύ στενού πυρήνα της INTER βρέθηκε ξανά το Inter Club Atene, βρέθηκε ο Μάνος Ορφανός, βρέθηκε ο Δημήτρης και ο Χαράλαμπος, ήταν παρών δηλαδή η Ελλάδα ξανά, όπως ακριβώς το 2008 στον εορτασμό των 100χρόνων με ένα παρόμοιο event και με μια εξίσου σημαντική παρουσία της πιο σπουδαίας με βάση τα πεπραγμένα Ελληνικής Λέσχης ξένου ποδοσφαιρικού συλλόγου στην χώρα μας. Ευχαριστούμε θερμά τόσο την επίσημη INTER όσο και τον ίδιο τον Javier Zanetti προσωπικά για την μέγιστη τιμή να συμπεριλάβουν μέσα στους λιγοστούς προσκεκλημένους τα μέλη του Inter Club Atene τα οποία βρέθηκαν στο Μιλάνο την συγκεκριμένη βραδιά με αφορμή την αναμέτρηση με την Celtic για την διοργάνωση του Europa League. Η INTER πάντα πρωτοπόρος πραγματοποίησε ένα ακόμη εξαιρετικό event για να τιμήσει έναν άνθρωπο ο οποίος επί 19 συναπτά έτη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους έδωσε τα πάντα, δόξασε την φανέλα της INTER, της χάρισε τίτλους και επιτυχίες και έζησε στιγμές ανεπανάληπτες μαζί με τα εκατομμύρια των οπαδών της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η INTER είναι μια οικογένεια με όλη την σημασία της λέξης και τα μέλη που την απαρτίζουν έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις

Sempre Forza Inter & Inter Club AteneΔ.Σ. ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ INTER

 

In costruzione...  Υπό κατασκευή...