Καλώς όρισες LEO στην οικογένεια της INTER ! ! !

Και το όνομα αυτού Leonardo Nascimento de Araújo η απλά LEONARDO για τον απλό φίλαθλο κόσμο. Μια μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου όπου και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Προσωπικά τον θαυμάσαμε σαν παγκόσμιο πρωταθλητή στο Μουντιάλ του 1994 όπου έπαιζε σαν αριστερό μπακ με πολύ επιθετικές τάσεις, αφού ήταν ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Τέσσερα χρόνια αργότερα ήταν ξανά πρωταγωνιστής με την εθνική Βραζιλίας στο Μουντιάλ της Γαλλίας όπου αγωνίστηκε σαν χαφ πλέον και έφθασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Εξαιρετικός παίκτης, θεωρείται παιδί της Flamengo από την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Άνθρωπος με πολύ κοφτερό μυαλό εργάστηκε αρχικά με μεγάλη επιτυχία σαν τεχνικός σύμβουλος στην Milan (ήταν αυτός που έφερε στην Ιταλία τους Kaka' και Pato) και στην συνέχεια σαν προπονητής της ίδιας ομάδας. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στο όνομα του κυρίως από τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, κάτι μπορεί να φανεί χρήσιμο και για την INTER.

 

Ο Πρόεδρος μας Massimo Moratti τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του, και διαβλέπει σε αυτόν ως τον άνθρωπο που θα συνεχίσει τις επιτυχίες των προκατόχων του στην ομάδα της INTER. Είναι διεθνιστής, άνθρωπος που μιλάει 5 γλώσσες, και με πολύ καλό όνομα και γνωριμίες στους κύκλους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Έχει όρεξη να πετύχει αφού μόλις ξεκίνησε την καριέρα του σαν προπονητής, και ξεχωρίζει για τις πολύ καλές σχέσεις που αναπτύσσει με τους ποδοσφαιριστές που εργάζεται. Η επιλογή του Προέδρου μας Massimo Moratti εμπεριέχει σίγουρα ρίσκο, όμως επηρέασε θετικά το γεγονός ότι ο Leonardo γνωρίζει πολύ καλά το Ιταλικό πρωτάθλημα, γνωρίζει καλά το Μιλάνο όπου κατοικεί μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια, και ακόμη περισσότερο γνωρίζει αρκετά καλά της πλειοψηφία των παικτών της F. C. INTER, κάτι που τον κάνει να μην χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων F. C. INTER καλωσορίζει επίσημα τον Leonardo Nascimento de Araújo σαν τον νέο τεχνικό της INTER, η στήριξη προς το πρόσωπο του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη απ' όλο τον φίλαθλο κόσμο των nerazzurri, αφού από τις 29/12/2010 θα ανήκει και επίσημα στην οικογένεια της F. C. INTER και θα αγωνίζεται καθημερινά για το καλό της ομάδας μας.

 

Πράγματι δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν του αλλά μόνο το παρόν και το μέλλον του, όπως κάναμε άλλωστε και με τους προηγούμενους τεχνικούς που κάθισαν στον πάγκο της F. C. INTER. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου μας Massimo Moratti ο οποίος ύστερα από τόσα χρόνια προσφοράς στον Σύλλογο, έχει την απόλυτη στήριξη όχι μόνο της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της Πανελλήνια Λέσχη Φίλων F. C. INTER, αλλά και των εκατομμυρίων οπαδών της ομάδας ανά τον κόσμο ολόκληρο. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και τον Rafa Benitez που αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα μας, αφού κατάφερε μέσα σε μόλις έξι μήνες να χαρίσει στην INTER δύο πολύ σημαντικούς τίτλους, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συλλόγων. Η ζωή όμως συνεχίζεται, εμείς σαν Πανελλήνια Λέσχη Φίλων F. C. INTER είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζουμε την INTER, είτε στον πάγκο βρίσκεται ο Mancini, είτε ο Mourinho, είτε ο Benitez είτε ο Leonardo.

 

Η δύναμη άλλωστε αυτής της ομάδας ήταν, είναι, και θα είναι, η βάση, οι απλοί οπαδοί, οι οποίοι με κόπους και θυσίες, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο προσφέρουν αυτό που μπορούν με σκοπό να βοηθήσουν την επίσημη αγαπημένη όλων μας, την F. C. Internazionale. Ωστόσο πάνω απ' όλους εμάς βρίσκεται μόνο η οικογένεια Moratti η οποία αποδεδειγμένα τόσα χρόνια έχει προσφέρει πολύ περισσότερα από τον καθένα μας, για να φτάσει τελικά η F. C. INTER να γίνει πρωταθλήτρια Ιταλίας, πρωταθλήτρια Ευρώπης, και πρωταθλήτρια κόσμου. Η αγάπη λοιπόν αυτής της οικογένειας, σε συνδυασμό με την απλή αλλά πολύτιμη προσφορά του κάθε οπαδού της INTER, είναι τα συστατικά της επιτυχίας αυτού του τεράστιου ποδοσφαιρικού συλλόγου, που κατάφερε με αυτά και μόνο μ' αυτά τα στοιχεία να σμπαραλιάσει το κατεστημένο που υπάρχει τόσο στο Ιταλικό όσο και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλοπάτι που υπάρχει σαν πρωταθλήτρια κόσμου.

FORZA INTER λοιπόν και με τον Leonardo στον πάγκο.

Δ. Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ F. C. INTER