Είμαστε περήφανοι για το 14ο scudetto ! ! !

Παρακολουθήσαμε όλοι χθες άλλο ένα μεγάλο πανηγύρι γραφικότητας και κόμπλεξ, από μια ομάδα που κάποτε ήθελε να λέγεται και η μεγαλύτερη της Ιταλίας. Ένα (ακόμα) συλλαλητήριο-πρόκληση για όσους παρακολουθούμε το Ιταλικό ποδόσφαιρο, όπου οι αιώνιοι δυνάστες του συνεχίζουν να παριστάνουν τους αδικημένους. Είναι αυτοί που βύθισαν το ιταλικό ποδόσφαιρο σε όλη την Ευρώπη με τα υπόγεια κυκλώματα της διαφθοράς και της απάτης, αυτοί που δίδαξαν πως μπορεί να λειτουργεί μια μαφία στο ποδόσφαιρο, αυτοί που δεν βρίσκουν τσίπα πάνω τους ακόμα και μετά από την επίσημη καταδίκη τους.

Προσπαθούν να μας κάνουν το άσπρο μαύρο, σαν τα χρώματα της φανέλας τους, ότι η Inter ευνοήθηκε και ευθύνεται για το calciopoli. Η ιστορία αυτή απέδειξε πολύ απλά με τι αθέμιτα μέσα κρατούσαν την Inter μακριά από τους τίτλους όλα αυτά τα χρόνια , για να βασιλεύουν οι απατεώνες των ρολογιών και των Maserati. To θράσος τους έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και σήμερα ζητούν την επιστροφή αυτών των βρώμικων πρωταθλημάτων, που σίγουρα θα λείψουν στην "υπέροχη" συλλογή παρόμοιων των αιώνιων τιτλοθήρων. Εμείς έχουμε ένα δόγμα που λέει πως κανένας τίτλος δεν έχει μεγαλύτερη άξια από την τιμή και την περηφάνια, γι αυτή την αξιοθρήνητη juBe τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από 2 βρώμικα πρωταθλήματα, και εκεί εγκειται η διαφορά μας. Εμείς έτσι και αλλιώς έχουμε αποδείξει πως όταν κατακτούμε τίτλους το κάνουμε με τρόπο ασύλληπτο για αυτούς (βλέπε tripletta) και αν ένα τρόπαιο έχουμε να "ζηλέψουμε" από αυτούς, είναι αυτό της SerieB που δυστυχώς για αυτούς δε θα συμβεί και ποτέ. Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ποια είναι η πιο βρώμικη ομάδα στην Ιταλία και αυτό δεν αντιστρέφεται από τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και από παραλήρημα κόμπλεξ και κακομοιριάς, αφού ως γνωστόν , όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο ταυτόχρονα μισεί και τη Juventus.

Γι αυτό φίλοι μας Juventini σταματήστε να ασχολείστε με αυτό που σας ντρόπιασε ανεπανόρθωτα και μην προσπαθείτε άδικα να το εκμεταλλευτείτε. Καλύτερα να κοιτάξετε τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζετε τα τελευταία χρόνια γιατί έτσι όπως πάτε θα κάνετε πολλά χρόνια να ξαναδείτε scudetto. Ήδη φέτος το χάσατε με όλες τις συνθήκες υπέρ σας και το μέλλον σαν δεν προδιαγράφεται ευοίωνο.

Υ.Γ. Δόξα και τιμή στην ομάδα νέων που αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ, μια ομάδα nerazzuriκης ψυχής με μεγάλη ελπίδα για το μέλλον που αξίζει την υπόκλιση μας!

Adriano Celentano