Η οικογένεια Moratti πάντα δίπλα στο Inter Club Atene ! ! !

 

Πέρασε περίπου ένας μήνας και κάτι, όμως μέσα στο μυαλό των μελών της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER ακόμα στριφογυρίζουν οι αναμνήσεις από τις εκπληκτικές στιγμές που έζησαν εκείνο το υπέροχο μεσημέρι με φόντο την Ακρόπολη. Ήταν τότε που σύσσωμη η επίσημη F. C. INTER ήρθε ξανά στα μέρη μας για να συναντήσει το Inter Club Atene και μαζί με αυτό τους Έλληνες nerazzurri που τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματικά εκπλήξει τους πάντες με την δράση τους, την αφοσίωση τους, και την αγάπη τους για τα χρώματα της F. C. Internazionale. Δεν θελήσαμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός και να γράψουμε αμέσως την επομένη τους γνωστούς διθυράμβους για όλα όσα καταγράφηκαν εκείνη την ιστορική πράγματι ημέρα για εμάς, απλά και μόνο διότι θέλαμε αρχικά να καταλαγιάσει το πράγμα, και στην συνέχεια με νηφαλιότητα και ηρεμία να συντάξουμε το σχετικό αφιέρωμα για τα μέλη μας αλλά κατ' επέκταση για όλους τους φίλους, οπαδούς και υποστηρικτές της INTER.

 

Εξάλλου ότι κάνουμε και ότι γράφουμε έχει αποκλειστικά και μόνο σαν στόχο την ενημέρωση των πολυάριθμων μελών μας τόσο για θέματα που αφορούν τον Σύλλογο όσο επίσης και για εκείνα που σχετίζονται αποκλειστικά και μόνο με τις δραστηριότητες της Λέσχης μας. Κλείνοντας την εισαγωγή αυτή θέλουμε να τονίσουμε ότι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο όφελος που έχουμε αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια για όλα όσα έχουμε κάνει για τον Σύλλογο είναι η αναγνώριση των προσπαθειών μας από την επίσημη INTER με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο μας. Ήταν γνωστό από καιρό το ότι η INTER είχε διοργανώσει την πρώτη της κρουαζιέρα η οποία θα αναχωρούσε από την Civitavecchia στις 16/06 στην συνέχεια θα πέρναγε από Messina, Atene, Efeso, Chania και θα επέστρεφε ξανά στο λιμάνι της Civitavecchia (Roma) στις 23/06. Το πρόγραμμα μέχρι και την τελευταία στιγμή περιείχε πολλές αλλαγές, και ήταν κάτι που το επιμελούνταν αυστηρά οι άνθρωποι από το ''Navigator of the Seas'' το οποίο γέμισε στην κυριολεξία την εβδομάδα εκείνη από 3,600 περίπου οπαδούς της INTER που συμμετείχαν στην κρουαζιέρα.

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER θέλησε να δώσει την δική της πινελιά σε όλο αυτό το πράγμα και να πάρει μέρος στην μεγάλη αυτή γιορτή των οπαδών της INTER. Έτσι με πρωτοβουλία του προέδρου της Εμμανουήλ Ορφανού ήρθε σε επαφή με ανθρώπους του Συλλόγου καθώς επίσης και προσωπικά με την Οικογένεια Moratti οι οποίοι κατάφεραν να μετατρέψουν τελικά το αυστηρά καταρτισμένο πρόγραμμα τους, και να αφιερώσουν αποκλειστικά όλη την ημέρα που είχαν στην διάθεση τους για την Αθήνα στα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER θέλοντας έτσι με τον απλό αυτόν τρόπο να ευχαριστήσουν τους Έλληνες nerazzurri για όλα όσα έχουν προσφέρει στον Σύλλογο μέχρι σήμερα μέσω της δράσης του Inter Club Atene. 

 

Το σημαντικότερο απ' όλα είναι το έκαναν με το πιο εμφατικό τρόπο, συμμετέχοντας δηλαδή στο event της Λέσχης μας με ότι καλύτερο είχαν στην διάθεση τους, με όλα δηλαδή τα άτομα της Διοίκησης που συνόδευαν την κρουαζιέρα, συν τους θρύλους του παρελθόντος Roberto Boninsegna και Mauro Bellugi, συν τον τερματοφύλακα της Primavera που κατέκτησε το NextGen Series το 2012 Raffaele Di Gennaro, και φυσικά τέλος με την αγαπημένη όλων μας Bedy Moratti η οποία ήταν και το επίσημα τιμώμενο πρόσωπο.

 

Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν σε γνωστό εστιατόριο που βρίσκονταν πλησίον της Ακρόπολης, και το οποίο για λίγες ώρες είχε μετατραπεί σε ένα μικρό Giuseppe Meazza από τα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER και τους επίσημα προσκεκλημένους nerazzurri. Η θέα εκπληκτική απέναντι στο ιερό μνημείο της Ακροπόλεως, το φαγητό υπέροχο, και οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν για θέματα που αφορούσαν την INTER. Παρών και το επίσημο κανάλι της ομάδας το Inter Channel το οποίο ξεκίνησε το event με συνέντευξη που πήρε από το πρόεδρο των Ελλήνων nerazzurri Εμμανουήλ Ορφανό, συνέχισε με εικόνες από τα μέλη του I. C. Atene και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, και τελείωσε με συνεντεύξεις από την Bedy Moratti, τον Roberto Boninsegna και τον Mauro Bellugi.

Ενδιάμεσα υπήρξαν οι βραβεύσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους της επίσημης INTER, με κεντρικό πρόσωπο πάντα την Bedy Moratti η οποία παρέδωσε στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER υπογεγραμμένο επίσημο λάβαρο του Συλλόγου μαζί με μια φανέλα του Cassano υπογεγραμμένη και αυτή απ΄ όλους τους συμμετέχοντες στο event από πλευράς INTER. Επίσης οι άνθρωποι του Συλλόγου μοίρασαν σε όλα τα μέλη της Λέσχης μας μπλουζάκια επίσημα του Inter Channel, και στην συνέχεια ακολούθησε ένας καταιγισμός φωτογραφιών αποθανατίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις φοβερές αυτές στιγμές που έζησαν οι Έλληνες φίλοι της INTER την ημέρα εκείνη. Πολλά μπράβο στα μέλη της Λέσχης που πήραν μέρος στο event αυτό γνωρίζοντας καταρχήν την δυσκολία της ώρας και της ημέρας (πρωινό της Τετάρτης) του να λείψει κάποιος από την εργασία του.

 

Νομίζουμε πάντως ότι ανταμείφθηκαν όλοι με τον καλύτερο τρόπο και διαπίστωσαν ότι τελικά άξιζε τον κόπο αυτή η μικρή θυσία για το μεγαλείο της INTER. Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη της ημέρας ήρθε λίγη ώρα μετά το πέρας της εκδήλωσης αυτής με την άφιξη του τεράστιου αρχηγού μας Javier Zanetti στην χώρα μας, ο οποίος συνάντησε τον πρόεδρο του I. C. Atene Μάνο Ορφανό στο λιμάνι του Πειραιά, και δέχθηκε από αυτόν και εξ ονόματος των μελών της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER ένα όμορφο αντιπροσωπευτικό δώρο που είμαστε σίγουροι ότι θα κοσμεί κάποια γωνιά του σπιτιού του. Εκεί κάπου τελείωσε το όμορφο παραμύθι που ζήσαμε όλοι μας για λίγες ώρες με την ίδια την ιστορία της INTER. 

Σημειώνουμε ότι η επίσημη ιστοσελίδα της INTER είχε το θέμα αυτό σε πρώτο πλάνο καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας με τίτλο '' Η Bedy Moratti συνάντησε το Inter Club Atene'' κάτι που πραγματικά δεν θυμόμαστε να έχει γίνει ποτέ σε οποιοδήποτε άλλο επίσημο INTER CLUB μέχρι σήμερα. Επίσης υπήρχε σχετικό αφιέρωμα στο δελτίο ειδήσεων του Inter Channel για αρκετές ημέρες, με αποκορύφωμα φυσικά όλων αυτών το περίπου επτάλεπτο αφιέρωμα του επίσημου καναλιού της Inter για το συγκεκριμένο event, ολόκληρη παρουσίαση της συνέντευξης που έδωσε ο πρόεδρος της Λέσχης μας Μάνος Ορφανός, και φυσικά πολλά πολλά πλάνα από την εκδήλωση αυτήν.

 

Άξιο αναφοράς φυσικά η συνέντευξη της Bedy Moratti και τα ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια τόσο για την ιστορία του I. C. Atene όσο επίσης και για την προσφορά του προέδρου της Λέσχης μας προς την αγαπημένη όλων μας F. C. Internazionale. Η αναγνώριση των ανθρώπων της INTER για το έργο που έχουμε επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια μας οπλίζει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, πείσμα και αποφασιστικότητα για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας προβάλλοντας την ιδέα της INTER σε ολόκληρη την χώρα.

  

Η στήριξη της οικογένειας Moratti όλα αυτά τα χρόνια μας τιμά ιδιαιτέρως, κατόπιν μας γεμίζει όλους με μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης, και τέλος πιστεύουμε ότι όλο αυτό το πράγμα μαζί κάνει την φανέλα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER ιδιαιτέρως βαριά, πολύ σημαντική και αντάξια μπορούμε να πούμε της ιστορίας του τεράστιου αυτού ποδοσφαιρικού δημιουργήματος που λέγεται F. C. INTER. Η Λέσχη μας διανύει τον έβδομο χρόνο από την ίδρυση της, και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουν καταγραφεί στιγμές ιστορικές, στιγμές που πραγματικά δύσκολα μπορούν να επιτευχθούν γενικότερα, στιγμές που θα πρέπει να κάνουν όλα τα μέλη μας υπερήφανα που ανήκουν στο Inter Club Atene στην μεγάλη δηλαδή οικογένεια της INTER. Πολλοί αμφισβήτησαν, απαξίωσαν, συκοφάντησαν όλα αυτά τα χρόνια τα πεπραγμένα της Λέσχης μας, καθώς επίσης και την ίδια την INTER.

 

Όμως οι απαντήσεις έρχονται από μόνες τους να κλείσουν στόματα, να μας δικαιώσουν πανηγυρικά, και να βάλουν μια για πάντα στο περιθώριο όλους όσους θέλησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην INTER και στα επίσημα μέλη της.    Κλείνοντας το αφιέρωμα αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρίσκονται μέσα στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER και οι οποίοι ανανέωσαν την συνδρομή τους και για την φετινή χρονιά, ενημερωτικά αναφέρουμε ότι το ποσοστό άγγιξε το 90%, παρότι αγωνιστικά ο Σύλλογος περάσε δύσκολες στιγμές. Η στάση και η συμπεριφορά τους αποδεικνύει ωριμότητα και δείχνει το πόσο πιστός είναι ο οπαδός της INTER στα χρώματα και στα σύμβολα του Συλλόγου. Η Λέσχη μας υπόσχεται ότι θα είναι και φέτος κοντά στην ομάδα, δίπλα στα μέλη της είτε τα αποτελέσματα είναι τα επιθυμητά είτε όχι. Πλέον ο αγώνας που δίνουμε είναι πρωτίστως ιδεολογικός και έπειτα σχετίζεται με τα αποτελέσματα τα οποία φυσικά χρειάζονται για την επίτευξη των στόχων.

 

Όμως το βασικότερο απ' όλα είναι τα επίσημα μέλη της INTER να κατανοήσουν εις βάθος τις ιδέες και τις αξίες της, και να διακρίνουν τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην INTER και τους αντίπαλους της. Τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται, και αυτό που μένει τελικά είναι  ''Solo l' INTER''  

Πάντα λοιπόν FORZA INTER - FORZA MORATTI - FORZA I. C. ATENE ! ! !