Το Inter Club Atene συνάντησε τον Erick Thohir ! ! !

Μεγάλο αφιέρωμα στην επίσημη σελίδα της INTER για την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων F. C. INTER. Ακόμη μια σημαντική διάκριση λοιπόν για το Inter Club Atene το οποίο πραγματικά δεν σταματά να εκπλήσσει με την δράση του όλους όσους παρακολουθούν από κοντά τα τεκταινόμενα των nerazzurri. Αυτή την φορά το αφιέρωμα είναι πραγματική βόμβα μεγατόνων. Αφού αφορά την συνάντηση των μελών της Λέσχης μας με τον νέο πρόεδρο της INTER Erick Thohir, με αφορμή την εκδρομή που πραγματοποιήθηκε για την αναμέτρηση INTER - Cagliari. Παρουσιάζουμε λοιπόν παρακάτω σε link ατόφιο το άρθρο μέσα από την σελίδα μας, μαζί με τις αντίστοιχες φωτογραφίες έτσι ακριβώς όπως τις χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι της INTER στο αφιέρωμα που έκαναν.

http://interclub.inter.it/cgi-bin/public/newsccic.cgi?ID=4018&CAT=3

Οι οποίοι για ακόμη μια φορά χαρακτηρίζουν το Inter Club Atene σαν ένα από τα πιο δραστήρια και σημαντικότερα που διατηρεί στις τάξεις του ο Σύλλογος. Τώρα αναφορικά με την συνάντηση που είχαμε με τον Erick Thohir νομίζουμε ότι μέσα από τις φωτογραφίες μπορεί κανείς να διαπιστώσει την ικανοποίηση στο πρόσωπο του νέου μας προέδρου δίπλα στα μέλη ενός ιστορικού πλέον Inter Club. Επίσης υπήρχε θερμή συνομιλία για αρκετά λεπτά με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Φίλων INTER Εμμανουήλ Ορφανό, ο οποίος εξέφρασε στον νέο ιδιοκτήτη των nerazzurri   την απόλυτη στήριξη του στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Μίλησαν για την INTER αλλά και την ιστορία του Inter Club Atene που έδειξε να εντυπωσιάζει τον Ινδονήσιο μεγιστάνα.

O Erick Thohir στην συνέχεια ιδιαίτερα ικανοποιημένος και κολακευμένος από την αγάπη των Ελλήνων nerazzurri , αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να φωτογραφηθεί μαζί τους κρατώντας μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες που ακολούθησαν το θρυλικό πλέον πανό της Λέσχης. Στην συνέχεια αποχαιρέτησε ενθουσιασμένος και εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του σε οτιδήποτε χρειαστούμε όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Είναι από τις πρώτες και λιγοστές επαφές με επίσημα μέλη της INTER και φυσικά όλο αυτό το πράγμα δημιούργησε αντίστοιχο θαυμασμό στους ανθρώπους της INTER που θέλησαν να δώσουν δημοσιότητα στο γεγονός αυτό μέσα από την σελίδα τους.

 

Άλλο ένα παράσημο λοιπόν ανάμεσα στα τόσα άλλα για την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER, η οποία συνεχίζει και γράφει ιστορία, άσχετα αν τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι τα επιθυμητά. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον δρόμο μας δίπλα στον Moratti τον Thohir η’ όποιον άλλον ακολουθήσει στην συνέχεια. Για εμάς INTER είναι πάνω απ’ όλα ιδέα και πίστη στα χρώματα του μπλε και του μαύρου. 

FORZA INTER ! ! !