MUSEO INTER I

Το ηλεκτρονικό Μουσείο Inter Club Atene ξεκινάει από σήμερα την επίσημη λειτουργία του. Μπορούν λοιπόν τα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER να στέλνουν στο e-mail μας info@interclub.gr φωτογραφίες με διάφορα πράγματα που αφορούν την INTER, και εμείς με την σειρά μας θα τα τοποθετήσουμε στην σελίδα μας σε μια διαδικασία που θα πάρει σίγουρα αρκετό χρόνο αφού η συλλογή αυτή και η ολοκλήρωση της  ξεκινάει από τις αρχές της δεκαετίας του 90’ και φτάνει μέχρι τις μέρες μας.

Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι μια μεγαλειώδη έκθεση της INTER που θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην χώρα μας, με εκθέματα ιστορικής σημασίας που θα προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη της Λέσχης μας. Ξεκινάμε λοιπόν την παρουσίαση μας από την προσωπική συλλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και στην συνέχεια θα επεκταθούμε και σε αυτά των υπολοίπων εγγεγραμμένων μελών μας σε ολόκληρη την χώρα οι οποίοι συμμετέχουν ήδη στην διαδικασία αυτή.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ξεκινάμε την προβολή με πράγματα της INTER που υπάρχουν στην κατοχή μας πολλά χρόνια πριν την ίδρυση της Λέσχης αυτής, και πολύ πριν την ενασχόληση πολλών όχι μόνο με την INTER αλλά με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα. Τονίζουμε επίσης ότι το αρχείο των ειδήσεων στην σελίδα μας δίνει την δυνατότητα στο κάθε μέλος της Λέσχης ξεχωριστά αλλά και στον απλό φίλο των nerazzurri να ενημερωθεί λεπτομερώς για όλες τις δραστηριότητες της Λέσχης από το 2007-08 μέχρι σήμερα.

Το ηλεκτρονικό Μουσείο όμως επεκτείνει ακόμη περισσότερο την δράση μας και την οδηγεί σε δεκαετίες που η ενασχόληση με την INTER αλλά και πέρα από αυτήν ήταν προνόμιο κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων, μέσα από τις οποίες φυσικά ιδρύθηκε και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER. Η οποία παρέλαβε ένα brand name της INTER στην Ελλάδα σε πολύ χαμηλά επίπεδα λόγω κυρίως της εχθρικής αντιμετώπισης από τα ΜΜΕ, και φθάσαμε στο σημείο σήμερα μετά από επίπονη και επίμονη δουλειά χρόνων, να έχουμε αλλάξει ολοκληρωτικά το τοπίο και να έχουμε βάλει στην κυριολεξία  την INTER μέσα στο σπίτι του κάθε απλού ποδοσφαιρόφιλου κάνοντας ταυτόχρονα ολόκληρη την Ελλάδα να μιλάει καθημερινά για τους nerazzurri.

Είχαμε αναφέρει μέσα από αυτή την σελίδα για εκείνους που θυμούνται καλά τα χρόνια εκείνα, ότι δημιουργήσαμε την Λέσχη αυτή για να κάνουμε την INTER πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά από 45 χρόνια, και να είμαστε παρών με επίσημο τρόπο σε αυτές τις ιστορικές στιγμές του Συλλόγου, τις οποίες πολλοί λίγοι πραγματικά είχαν την τύχη να τις ζήσουν όπως εμείς, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ιταλία. Κάποιοι τότε μας έλεγαν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, υποτιμόντας τόσο την ιστορία της INTER όσο και την δική μας προσπάθεια. Τελικά διαψεύσαμε όλο τον κόσμο και μάλιστα με τον πλέον σκληρό και πανηγυρικό τρόπο. Στην συνέχεια ανεβάσαμε και άλλο το πήχη και υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας να κάνουμε την INTER πρώτη δύναμη στην χώρα μας σε επίπεδο οπαδικών προτιμήσεων - ξένων ποδοσφαιρικών Συλλόγων.

Το πετύχαμε και αυτό περίτρανα και μάλιστα σε μια περίοδο που τα αποτελέσματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαμε. Όμως το καταφέραμε επειδή υπήρχε η φοβερή δουλειά των μελών της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER η οποία λύγισε τα άσχημα αποτελέσματα, και ξεπερνώντας με μοναδικό τρόπο τα εμπόδια που είχε μπροστά της κάρφωνε της σημαία της INTER σε όλα μήκη και τα πλάτη της γης. Είναι δύσκολο να είσαι INTER, θέλει πόνο, δουλειά και πολύ και γερό στομάχι.

Ο πόλεμος εναντίον μας (όπως διαπιστώσαμε και στην πρώτη αγωνιστική) θα συνεχιστεί και φέτος και φυσικά επεκτείνεται και στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER η οποία εδώ και 8 χρόνια αποτελεί το στήριγμα και την επίσημη φωνή των nerazzurri στην Ελλάδα. Η επιτυχία δημιουργεί φίλους αλλά ταυτόχρονα και πολλούς εχθρούς. Το γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχουν και κάποια οργανωμένα συμφέροντα τα οποία θέλουν να προωθήσουν άλλα πράγματα στην χώρα μας, και εμείς τους αναγκάζουμε με τον τρόπο μας να βλέπουν μόνιμα μπροστά τους την INTER. Το ματς της Τούμπας ήταν σταθμός για την Λέσχη μας από πολλές απόψεις, και τώρα είμαστε εδώ ενωμένοι και δυνατοί όσο ποτέ άλλοτε για να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.

Είναι πράγματι μεγάλη τιμή για εμάς να εκπροσωπούμε στην χώρα μας το τεράστιο αυτόν σύλλογο που ονομάζεται F. C. INTERNAZIONALE. Όμως άλλο τόσο τυχεροί αισθάνονται και οι άνθρωποι του Συλλόγου (και το ξέρουν) που έχουν εμάς να τους αντιπροσωπεύουν, να τιμούν τα χρώματα τους, να είναι πάντα δίπλα τους, και να διαφημίζουν με αξιοπρέπεια και εντιμότητα το όνομα της INTER σε όλες τις γωνιές της Ελλάδος και της Ευρώπης. Όσο απλό ακούγεται το παραπάνω άλλο τόσο δύσκολο είναι στην υλοποίηση του, υπάρχουν άλλωστε πάρα πολλά παραδείγματα δεξιά και αριστερά που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Με το ηλεκτρονικό Μουσείο λοιπόν δημιουργούμε άλλη μια καινοτομία στην χώρα μας και κάνουμε με τον τρόπο αυτόν την INTER να βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα και ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές της. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στην σελίδα μας, η συλλογή που θα παρουσιαστεί είναι κάτι παραπάνω από πλούσια και αρκετά ενδιαφέρουσα.  

·       * Τα εκθέματα δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται ειδικές συστάσεις και ημερομηνίες, αφού οι γνώστες των πραγμάτων γνωρίζουν καλά την κάθε τους λεπτομέρεια.

SEMPRE FORZA INTER