Ο Javier Zanetti πάλι κοντά μας ! ! !

Κατά την διάρκεια των τριών αυτών ημερών στην Θεσσαλονίκη συνέβησαν πολλά και όμορφα πράγματα με αφορμή την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ . Γεγονότα τα οποία θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά να τακτοποιήσουμε στο μυαλό μας, και έπειτα να τα παρουσιάσουμε στα μέλη του πιο επιτυχημένου με βάση τα πεπραγμένα fan club ξένης ποδοσφαιρικής ομάδας στην χώρα μας. Η βραδιά λοιπόν ξεκίνησε με την άφιξη της αποστολής της INTER στην συμπρωτεύουσα και την συνάντηση του Αντιπροέδρου της INTER Javier Zanetti με τον Προέδρο της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER Εμμανουήλ Ορφανού σε κεντρικό χώρο του Makedonia Palace Hotel.

Τα πρόσωπα γνωστά πλέον εδώ και χρόνια, όπου εκτός από τις δύο επίσημες βραβεύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην χώρα μας υπάρχουν επίσης και άλλες πολλές πολλές συναντήσεις τόσο σε Ιταλικό όσο και σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Υπήρξε λοιπόν μια σύντομη συζήτηση μεταξύ των δύο, κυρίως για θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες και τα νέα καθήκοντα του Αντιπροέδρου που έχει αναλάβει ο Αργεντίνος. Στην συνέχεια ακολούθησαν οι σχετικές φωτογραφίες και τα αντίστοιχα αυτόγραφα με τα μέλη του Inter Club Atene που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στο Makedonia Palace. Μετά το πέρας των διαδικασιών αυτών, παραδώσαμε στον αιώνιο αρχηγό μας τα αναμνηστικά που είχαμε αγοράσει για την συγκεκριμένη περίσταση. Εμφανώς ικανοποιημένος ο Αντιπρόεδρος πλέον της INTER μας ευχαρίστησε θερμά και μας υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιήσει την επιθυμία μας να κάνει το ίδιο πράγμα και την επόμενη ημέρα με όποια μέλη της Λέσχης τον επισκεφθούν στο ξενοδοχείο.

Όπερ και εγένετο. Μάθαμε (καθώς μας ήρθαν οι σχετικές φωτογραφίες) ότι πράγματι ο μεγάλος άνθρωπος που λέγεται Javier Zanetti υλοποίησε την υπόσχεση του απέναντι μας και έδωσε χαρά σε αρκετούς ακόμη φίλους και υποστηρικτές των nerazzurri. Εξάλλου δεν ήταν τυχαίος για τους γνωρίζοντες ο χαρακτηρισμός ''ο δικός μας Javier'' σε άρθρο που αναρτήσαμε την ημέρα των γενεθλίων του (10/08) λίγες μόνο ημέρες πριν την άφιξη του θρύλου στην Θεσσαλονίκη.

Σε ευχαριστούμε Javier για ακόμη μια φορά

Δ.Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ INTER