Ευχές για το 2016 με βράβευση στον Bruno Cirillo !

Μαγική βραδιά έζησαν τα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER  το περασμένο Σάββατο σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Η αυθόρμητη συνεύρεση μελών της Λέσχης έγινε με αφορμή την κοπή πίτας για το 2016 παρέα με έναν αθλητή του Συλλόγου που χρόνια πριν είχε τιμήσει τόσο την φανέλα της INTER όσο επίσης και ολόκληρο το Ελληνικό ποδόσφαιρο με την  πολύ επιτυχημένη παρουσία του στο πρωτάθλημα της χώρας μας. Η επιλογή δεν ήταν τυχαία αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει κάποιος για να θεωρείται μέλος της οικογένειας του Inter Club Atene. Ευθύς, ειλικρινής, και πάνω απ’ όλα με την αίσθηση της ευθύνης και της αξιοπιστίας στο να τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα ο Bruno Cirillo με την παρουσία του το βράδυ του Σαββάτου στην μίνι γιορτή της Λέσχης μας έδειξε σε όλους για ποιο λόγο είναι τόσο αγαπητός στους οπαδούς των ομάδων όπου αγωνίστηκε.

Τα προσκεκλημένα μέλη ανέμεναν με αγωνία το πρόσωπο της βραδιάς όπου ο πρόεδρος της Λέσχης Εμμανουήλ Ορφανός δεν θέλησε να αποκαλύψει σε κανέναν μέχρι την τελευταία στιγμή στα πλαίσια της έκπληξης που επεφύλασσε για την επικείμενη εορταστική βραδιά. Πράγματι η φυσική παρουσία του Bruno Cirillo στο χώρο προκάλεσε την άκρως θετική αντίδραση όλων όσων είχαν την τύχη να είναι παρόν σε ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία μας. Προσήλθε συνοδευόμενος από την οικογένεια του κίνηση η οποία αποδεικνύει την οικία διάθεση του ιδίου στο να απόλαυση μια ξεχωριστή βραδιά. Ξεκίνησε το event με τις χαλαρές συζητήσεις του ιδίου με τα μέλη της Λέσχης και συνεχίστηκε με τις προσωπικές φωτογραφίες των μελών με τον τέως αμυντικό της INTER. Στην συνέχεια και δια χειρός του Εμμανουήλ Ορφανού πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Ιταλού διεθνή ο οποίος έλαβε το έμβλημα του Συλλόγου σε πλακέτα καθώς επίσης και την επίσημη φανέλα της INTER με το Νο 30 και έχοντας αναγραφόμενο το όνομα Cirillo στο πίσω μέρος αυτής.

Φανερά εντυπωσιασμένος ο αγαπημένος σε όλους Bruno ευχαρίστησε τα μέλη του Inter Club Atene για το γεγονός ότι με την βράβευση αυτή αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER μέσα στην οποία βρίσκονται κάποιες από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Στην συνέχεια είχαμε την ετήσια κοπή πίτας για το 2016 όπου ο Bruno Cirillo μαζί με τον Εμμανουήλ Ορφανό ανέλαβαν να κόψουν και να μοιράσουν ένα -ένα τα κομμάτια στα μέλη του Inter Club Atene. Όλα έγιναν μέσα σε ένα κλίμα εορταστικό και με πολύ διάθεση και κέφι απ’ όλους σχεδόν τους παρευρισκομένους . Από εκεί και πέρα είχαμε τις γνωστές ποδοσφαιρικές συζητήσεις επί παντός επιστητού, τα σχετικά αυτόγραφα και η σταδιακή αποχώρηση από τον εξαιρετικό χώρο του big apple όπου ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την φιλοξενία.

Η βραδιά ήταν ολοκληρωτικά βαμμένη στα χρώματα του μπλε και του μαύρου, το πανό της Λέσχης σε περίοπτη θέση και τα μέλη του Inter Club Atene κανονικά με το κασκόλ στο λαιμό τους σαν να βρίσκονταν έξω από το Giuseppe Meazza . Πραγματικά άλλη μια εξαιρετική προσπάθεια της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER στο πλαίσιο της προώθησης της ιδέας και της ιστορίας της F.C. INTERNAZIONALE MILANO. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές για ένα δημιούργημα που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την δράση του όλα αυτά τα χρόνια. Από την ίδρυση μας το 2007 υπάρχουν καταγεγραμμένα γεγονότα που πραγματικά μας κάνουν να αισθανόμαστε περήφανοι για ότι έχουμε πετύχει έως σήμερα.

Από τον εορτασμό των 100 χρόνων στην Piazza Duomo εκείνο τον Μάρτη του 2008 μέχρι τον Γενάρη του 2016 και την κοπή πίτας στο Κολωνάκι παρέα με τον Bruno Cirillo, υπάρχουν στιγμές και εικόνες που δύσκολα μπορεί κάποιος να βρει σε άλλο Inter Club παγκοσμίως η’ σε άλλη Λέσχη ξένης ποδοσφαιρικής ομάδας στην χώρα μας. Το σπουδαιότερο απ’ όλα είναι ότι δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας, και αισθανόμαστε βαθιά ότι έχουμε πολλά ακόμη να δώσουμε τόσο στην INTER όσο και στα πολυάριθμα μέλη που μας ακολουθούν απ’ όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Ευχαριστούμε τον Bruno Cirillo και την οικογένεια του για την πολύ όμορφη βραδιά που μας χάρισαν, και τον καλωσορίζουμε στην ζεστή οικογένεια του Inter Club Atene.  

http://www.inter.it/it/inter_club/inter-club-attivita

SEMPRE FORZA INTER & INTER CLUB ATENE