Δέκα χρόνια Inter Club ATENE ! ! !

Στην ανάπαυλα του derby με την Juventus αντιπροσωπεία μελών της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER έκοψαν όπως κάθε χρόνο την παραδοσιακή πίτα μοιράζοντας ευχές ο ένας στον άλλον για μια καλή και ευτυχισμένη χρονιά. Το 2017 έφθασε και είναι αλήθεια ότι το περιμέναμε διακαώς δεδομένου ότι η Λέσχη μας συμπληρώνει 10 ολόκληρα χρόνια ζωής και ύπαρξης με επίσημη μορφή τόσο στην οικογένεια της INTER όσο και στην πολιτιστική ζωή της χώρας μας. Το Inter Club Atene δεν είναι απλά μια Λέσχη φίλων, δεν είναι αποκλειστικά ένας σύνδεσμος οπαδών, είναι κάτι παραπάνω απ΄ όλα αυτά. Είναι ένας πολιτιστικός σύλλογος θα μπορούσαμε να πούμε με επιρροές και σε πράγματα τα οποία επεκτείνονται και εκτός ποδοσφαίρου, με βιώματα και εμπειρίες τόσο μέσα από τον αθλητισμό όσο και έξω από αυτόν. Τα ταξίδια που πραγματοποιούμε συχνά – πυκνά αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η εκάστοτε ποδοσφαιρική αναμέτρηση διαρκεί δύο μόνο ώρες ωστόσο η δραστηριότητα της Λέσχης μας εξαπλώνεται σχεδόν σε ολόκληρο το διήμερο η’ τριήμερο ανάλογα με την επιλογή του καθενός. Το Milano είναι η πόλη που αγαπάμε και την οποία γνωρίζουμε πέρα από τα στενά όρια του ποδοσφαίρου.

Είναι το σπίτι της αγαπημένης μας INTER είναι το σπίτι των μελών του Inter Club Atene που όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει πραγματικά πάρα πολύ κόσμο. Απ’ όλα τα σημεία της Ελλάδας δημιουργούνται ομάδες οι οποίες κάθε φορά ενώνουν την φωνή τους μέσα στο Giuseppe Meazza αλλά και σε κάθε γωνία της Ευρώπης για να στηρίξουν τις προσπάθειες της αγαπημένης τους INTER. Μαζεύονται από όλους του Νομούς της χώρας σε ένα ουδέτερο έδαφος και εκεί ο καθένας ξεχωριστά απεικονίζει την προσωπικότητα, τις σκέψεις και τις συνήθειες του κάτω από την σημαία της F.C. Internazionale Milano. Αυτά που ενώνουν τα μέλη της Λέσχης μας είναι πολύ περισσότερα σίγουρα από αυτά που τους χωρίζουν. Τα χρώματα του μπλε και του μαύρου είναι κοινά για όλους  όπως κοινές είναι και οι αγωνίες για τις νίκες και τις κατάκτησεις τροπαίων. Είναι αλήθεια ότι η ιστορία του Inter Club Atene είναι πολύ βαριά και αυτό έγινε χάρη στην βοήθεια του Θεού και τις προσπάθειες απλών ανθρώπων οι οποίοι μέσα από την δράση τους στήριξαν και στηρίζουν τον τεράστιο αυτό σύλλογο.

Έχουμε πετύχει πολλά και αυτό έχει δημιουργήσει αρκετές αναταράξεις, το ξέρουμε, το νιώθουμε, το κατανοούμε. Αισθανόμαστε όμως πραγματικά και σήμερα στην αρχή μια δύσκολης προσπάθειας η οποία έχει πολύ δρόμο, κόπο και θυσίες  να υποστεί ακόμη. Όπως και να’ χει όμως ευχές για καλή χρονιά, γεμάτη υγεία στα μέλη της Λέσχης μας και στις οικογένειες τους.

FORZA INTER CLUB ATENE 2007-2017