Το Inter Academy Camp στην Αθήνα για τους μικρούς nerazzurri ! ! !

Το Inter Academy μέρα με την μέρα μεγαλώνει, εμπλουτίζεται, ωριμάζει  και γίνεται όλο και πιο άρτιο σε θέματα οργάνωσης και τεχνικής επιμόρφωσης χάρη στην πολύτιμη συμβολή των ανθρώπων που το περιβάλλουν και ιδιαίτερα των προπονητών από τις Ακαδημίες της INTER οι οποίες ως γνωστών είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η Αθήνα θα είναι ένας από τους σταθμούς του τεχνικού επιτελείου των nerazzurri το οποίο θα γυρίσει κάθε γωνιά του πλανήτη για να μεταδώσει σε όλους την ιδέα INTER.

Από την Κίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες και από εκεί σε όλη την Μεσόγειο απλά και μόνο για να προσφέρει ο τεράστιος αυτός Σύλλογος στα εκατομμύρια των οπαδών που τον ακολουθούν και σε χιλιάδες παιδιά την δυνατότητα να ζήσουν από κοντά την μαγεία που σου προσφέρει ο θαυμαστός κόσμος της INTER. Η Αθήνα λοιπόν θα φορέσει τα γιορτινά της από 10-14 Απριλίου και θα υποδεχθεί από το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών τον Aldo Montinaro τον Luigi Bonanno τον Gabriele Zanon και τους Giuseppe Fonseca, Othman El Jouhari και Massimiliano Barisoni τεχνικοί οι οποίοι έχουν αναλάβει το βαρύ φορτίο της εκμάθησης, προπόνησης, εκπαίδευσης και μετάδοσης της ιδέας που ονομάζεται F. C. INTERNAZIONALE MILANO στους μικρούς φίλους της INTER που θα είναι μαζί τους στο Δ' Αθλητικό Κέντρο Άνω Ηλιούπολης. 

Από μεγάλη Δευτέρα λοιπόν έως Μεγάλη Παρασκευή και από 09:00 – 13:30 το παραπάνω προπονητικό team θα ασχολείται επιμελώς με παιδιά από 6-16 ετών τα οποία επιθυμούν να λάβουν γνώσεις πάνω στο άθλημα του ποδοσφαίρου από ανθρώπους έμπειρους, άρτια καταρτισμένους και απόλυτα επιτυχημένους σε αυτό που κάνουν. Η Πανελλήνια Λέσχης Φίλων INTER συνδράμει στην προσπάθεια αυτή και καλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους φίλους των nerazzurri να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες και να βοηθήσουν έτσι την σημαντική αυτή πρωτοβουλία. Όποιος επιθυμεί λοιπόν να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει είτε τηλεφωνικώς στα 698277 0185, 0030212213416, 694496 1860 είτε με e-mail στα info @interclub. gr η' info@stargatefe.com για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά.

Τέλος τα μέλη του Inter Club Atene θα έχουν ειδική τιμή στο πακέτο αλλά γνωρίζουμε καλά επίσης ότι όλοι όσοι λάβουν μέρος στο Inter Academy Camp θα ζήσουν πολύ όμορφες στιγμές και θα υπάρχουν πολλές πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους της Beneamata. 

Fonte : http://www.inter.it/it/interacademy