Το Inter Club Atene μέσα στο G. Meazza για το derby !

Ένα ακόμη derby του Μιλάνου τελείωσε, τα ''φώτα έπεσαν'', το San Siro άδειασε όμως τα μέλη του Inter Club Atene αποκόμισαν μια ακόμη εμπειρία από το περιβάλλον INTER και πολλές όμορφες στιγμές από ένα ταξίδι βαμμένο στα χρώματα του μπλε και του μαύρου. Η ισοπαλία με τoν τρόπο που διαμορφώθηκε δεν ικανοποίησε κανέναν ωστόσο για τους tifosi nerazzurri και μέλη της Λέσχης που ήταν εκεί δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Κάτι δηλαδή σαν το ''ne' sconfitta ne' vittoria, che tanto e' sempre la stessa storia, un' ora e mezza senza fiato, perche'  c' e' solo l' Inter''.

Σίγουρα κάθε φορά που παρακολουθείς την INTER από κοντά θέλεις να γεύεσαι το νέκταρ της νίκης όμως αυτό δεν είναι κάτι που το προεξοφλείς εκ των προτέρων αλλά ούτε και κάτι που είναι υποχρεωτικό να γίνει απλά και μόνο επειδή βρίσκεσαι εσύ εκεί. Το σημαντικό είναι να θυσιάζεις πράγματα δικά σου, σημαντικά από την προσωπική σου ζωή απλά και μόνο για να απολαύσεις αυτές τις μικρές μαγικές στιγμές που σου προσφέρει η αγαπημένη σου INTER. Ημέρα Σάββατο 15 Απριλίου και Άγιο Πάσχα τόσο για τους Χριστιανούς Ορθόδοξους όσο και του Καθολικούς. Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER ήταν παντού γι ακόμη μια φορά.

Τα γραφεία της Λέσχης ανοικτά το Μεγάλο Σάββατο για όποιο από τα μέλη επιθυμούσε να παρακολουθήσει το μεγάλο derby της πόλης αλλά κυρίως εκδρομή στο Milano τις άγιες αυτές ημέρες για να βρεθούν τα μέλη του Inter Club Atene εκεί που τους έχει ορίσει η μοίρα τους, δίπλα δηλαδή στις προσπάθειες των αθλητών της F. C. INTERNAZIONALE MILANO. Δέκα χρόνια λοιπόν INTER CLUB ATENE δέκα χρόνια ιστορίας, επιτυχιών, προσφοράς και προσωπικών θυσιών από μέλη τα οποία υπερηφανεύονται απλά και μόνο ότι είναι οπαδοί της INTER.

Εντελώς ενημερωτικά η μετάφραση της χορογραφίας από την Curva Nord για το ''Anca a mezzdi, viva l' Inter '' είναι ''Είμαστε δίπλα στην INTER ακόμη και μεσημέρι, ζήτω η INTER'' και θα προσθέταμε εμείς για τα μέλη της Λέσχης μας ακόμη και τις ημέρες του Πάσχα, Χριστούγεννα, Απόκριες, Καλοκαίρια ............................................................. 

Μένουμε συντονισμένοι στην σελίδα μας ακολουθούν και άλλα καλύτερα.

 

FORZA INTER CLUB ATENE 20007-2017