Βράβευση μέσα στο San Siro για τα 10 χρόνια Inter Club ATENE ! ! !

Δέκα χρόνια ζωής και δράσης συμπληρώνει φέτος η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ INTER. Μέσα σε αυτά επιτυχίες και τίτλοι της INTER οι οποίοι είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την πορεία του Inter Club Atene. Οι έλληνες φίλοι των nerazzurri και μέλη της Λέσχης δεν σταματούν ποτέ να στηρίζουν τις προσπάθειες της αγαπημένης τους ομάδας σε κάθε γωνιά της γης. Παρών στην Μαδρίτη το 2010 με 12 μέλη στις εξέδρες για τον τελικό του Champions League απέναντι στην Bayern Munich, παρών σε αρκετούς τελικούς του Coppa Italia, παρών στο Montecarlo για το UEFA Super Cup κόντρα στην Atletico Madrid καθώς επίσης και στο μακρινό Abu Dhabi για το παγκόσμιο Συλλόγων κόντρα στην Mazembe. 

Έντονη παρουσία και δράση σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης όλα αυτά τα χρόνια και η ελληνική σημαία πλάι-πλάι με το πανό της Λέσχης να βρίσκονται σχεδόν παντού. Λονδίνο, Βελιγράδι, Μάντσεστερ, Μασσαλία, Ρώμη, Σιένα, Αθήνα, Μόναχο, Μόντε Κάρλο, Μαδρίτη, Ancona, Βαρκελώνη, Μόσχα, Θεσσαλονίκη, Abu Dhabi κλπ. κλπ. κλπ. είναι κάποιες από τις πόλεις εκείνες που πέρασαν τα μέλη του Inter Club Atene και έβαλαν την δική τους σφραγίδα. Η επίσημη INTER στις 03.04.2017 και λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης για την 30η αγωνιστική κόντρα στην Sampdoria βράβευσε ένα από τα πιο επιτυχημένα Inter Club που έχει στο δυναμικό της.

Οι παλιές δόξες του Συλλόγου Alessandro Scanziani και Nazzareno Canuti (οι οποίοι κατέχουν σημαντικά τρόπαια στο ενεργητικό τους με την φανέλα της INTER) κράτησαν μπροστά σε 50.000 κόσμο την ελληνική σημαία και παρέδωσαν την ίδια στιγμή στον πρόεδρο της Λέσχης Εμμανουήλ Ορφανό την φανέλα με το # 10 # για τα δέκα αυτά χρόνια ζωής από την ίδρυση του θρυλικού INTER CLUB ATENE. Μεγάλη πραγματικά η τιμή για την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER από την επίσημη INTER και προπάντων η ενέργεια να συνοδευτεί όλο αυτό το πράγμα όχι με το πανό της Λέσχης αλλά με την ελληνική σημαία την οποία χειροκρότησαν και υποκλίθηκαν μπροστά της όλοι όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του Giuseppe Meazza για την αναμέτρηση αυτή. 

Στις 22/04/2017 ημέρα Σάββατο το ''ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ'' η μεγαλύτερη ελληνική αθλητική εφημερίδα σε κύρος και ιστορία τίμησε μεγαλοπρεπώς τα γενέθλια του Inter Club Atene με ένα πολύ αξιόλογο άρθρο σε κεντρικό σημείο της εφημερίδας το οποίο αποδεικνύει το μεγαλείο του εντύπου που ξέρει και αναγνωρίζει πράγματα και αξίες και αποτυπώνει περίτρανα επίσης ότι στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά. Μεγάλες λοιπόν στιγμές για την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER και τα μέλη της, ''σηκώσαμε την Ελλάδα ψηλά για ακόμη μια φορά'' τονίζει ο Μάνος Ορφανός πρόεδρος της Λέσχης και καταλήγει ''κάτι παρόμοιο και εξίσου σημαντικό είχαμε κάνει και το 2008 με την συμμετοχή μας στον εορτασμό των 100χρόνων από την ίδρυση της INTER''.

Υπερασπίζουμε με εντιμότητα και πάθος τα χρώματα της INTER όλα αυτά τα χρόνια αλλά συγχρόνως είμαστε και Έλληνες κάτι που δεν κρύψαμε ποτέ, είμαστε περήφανοι γι αυτό και το διαφημίζουμε σε κάθε γωνία της γης με την δράση και την συμπεριφορά μας.

FORZA INTER & INTER CLUB ATENE # 10 ANNI DI GLORIA