Όλοι στην Κρήτη για την INTER FOREVER ! ! !

Η αναμέτρηση που όλοι περιμέναμε έφθασε. Στις 7 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη η πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004 Εθνική Ελλάδος αναμετράτε με την INTER FOREVER την ομάδα βετεράνων των nerazzurri η οποία θα έχει στο δυναμικό της τους πρωταθλητές Ευρώπης το 2010 Javier Zanetti, Cristian Chivu, Marco Materazzi, και Francesco Toldo. Μαζί τους οι θρύλοι Giuseppe Baresi, Giuseppe Bergomi, Alessandro Bianchi καθώς και οι Έλληνες διεθνής Grigorios Georgatos, Lambros Choutos και Georgios Karagounis ο οποίος θα αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα η αποστολή της INTER Forever που επέλεξε ο τεχνικός Luciano Castellini θα αποτελείται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές :

Portieri: Francesco Toldo, Sebastien Frey.

Difensori: Giuseppe Baresi, Giuseppe Bergomi, Cristian Chivu,
Francesco Colonnese, Salvatore Fresi, Grigorios Georgatos, Marco Materazzi, Javier Zanetti.

Centrocampisti: Olivier Dacourt, Stephane Dalmat, Fausto Pizzi, Cristiano Zanetti.

Attaccanti: Benito Carbone, Mohamed Kallon, David Suazo.

Allenatore: Luciano Castellini

Όλοι λοιπόν  της Τετάρτη 07/06 στο Πανγκρήτιο Στάδιο για να βρεθούμε κοντά σε πολύ μεγάλους άσους του παρελθόντος και να βοηθήσουμε επίσης την σημαντική προσπάθεια του '' Συλλόγου Ελπίδα'' που τόσα πολλά έχει προσφέρει στην χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια με την έντονη φιλανθρωπική και κοινωνική δράση του.

Επίσης όσοι από τα μέλη της Λέσχης μας επιθυμούν να βρεθούν στο Hotel που θα καταλύσει η αποστολή της INTER για σχετικές φωτογραφίες και διάφορα άλλα event που θα ακολουθήσουν δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 698 277 01 85 για περισσότερα. 

 

Δ. Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ INTER  

http://www.inter.it/it/news/81055/inter-forever-in-grecia-ecco-i-protago...