To Inter Club Atene παρών και στην Κρήτη ! ! !

Ιστορικό ματς για την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER η αναμέτρηση INTER FOREVER - Εθνική Ελλάδος 2004 που διεξήχθη στο Ηράκλειο Κρήτης της περασμένη Τετάρτη στις 07/06. Είναι η χρονιά του Inter Club Atene για τα δέκα χρόνια από την ίδρυση του, είναι η βράβευση που πραγματοποιήσαμε με επίσημη μορφή στον αγωνιστικό χώρο του Giuseppe Meazza τον περασμένο Απρίλη, είναι η ίδια ακριβώς φανέλα με το ΑΤΕΝΕ 10 την οποία φόραγαν και οι παλιές δόξες της INTER FOREVER στο Παγκρήτιο στάδιο πριν λίγες ημέρες.

Μια εβδομάδα περίπου πριν την διεξαγωγή του αγώνα των παλαιμάχων βγάλαμε από αυτήν εδώ την σελίδα άρθρο – προτροπή με τίτλο '' Όλοι στην Κρήτη για την Inter Forever ''. Στο τέλος της ανακοίνωσης γράψαμε επακριβώς και υπογραμμισμένα τα παρακάτω :

''Επίσης όσοι από τα μέλη της Λέσχης μας επιθυμούν να βρεθούν στο Hotel που θα καταλύσει η αποστολή της INTER για σχετικές φωτογραφίες και διάφορα άλλα event που θα ακολουθήσουν δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 698 277 01 85 για περισσότερα''. 

Πολλοί μας πήραν τηλέφωνα και μας ρώταγαν διάφορα σχετικά με τo συγκεκριμένο event ίσως γιατί δεν πίστευαν σε όλα τα παραπάνω. Εμείς στο ματς αυτό προτιμήσαμε να έχουμε μια διακριτική παρουσία λόγω του ότι αντίπαλος και πρωταγωνιστής της βραδιάς έπρεπε να ήταν η Εθνική Ελλάδος και κανείς άλλος. Δεν θέλαμε με κανένα τρόπο να εκμεταλλευτούμε το γεγονός και να κάνουμε διάφορες υπερβολές που ίσως να κάνανε άλλοι, όχι όμως εμείς απλά γιατί δεν το έχουμε ανάγκη. Στα δέκα χρόνια από την ίδρυση μας έχουμε κάνει στην κυριολεξία τα πάντα.

Το μόνο όμως που μένει σταθερό και θέλουμε κάθε φορά να διατηρούμε είναι να κάνουμε ανθρώπους ευτυχισμένους μέσα από την δράση μας. Η INTER φροντίζει κάθε φορά να είναι δίπλα μας (το έκανε και τώρα), να στηρίζει τις προσπάθειες μας και να ικανοποιεί πάντα τις επιθυμίες μας. Την ευχαριστούμε λοιπόν για ακόμη μια φορά που έδωσε το OK για να κάνουμε το Hotel που διέμεναν οι θρύλοι της INTER έδρα της Λέσχης μας στην κυριολεξία.

Τα μέλη που βρέθηκαν εκεί έζησαν πραγματικά στιγμές μαγικές και διαπίστωσαν από πρώτο χέρι το πόσο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι μέλος των nerazzurri και του Inter Club Atene. Κάποιες από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο άρθρο αυτό αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Καταφέραμε λοιπόν σε μια αναμέτρηση της Inter Forever με απλό και διακριτικό τρόπο να γίνει και αυτό μέρος της ιστορίας μας. Το Inter Club Atene θα είναι πάντα εδώ, ζωντανό, ενωμένο σε όλες τις γωνιές της Ελλάδος, δραστήριο και έτοιμο να δίνει πάντα τις δικές του σκληρές απαντήσεις.

Το 2017 δεν έχει τελειώσει ακόμη, ο δέκατος χρόνος της Λέσχης καλά κρατεί συνεπώς οι εκπλήξεις για τα μέλη μας θα έχουν ακόμη μεγάλη διάρκεια. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι την αναμέτρηση αυτή φιλανθρωπικού χαρακτήρα την κέρδισαν οι θρύλοι της INTER FOREVER με σκορ 5-3 στην διαδικασία των πέναλτι και αφού πρώτα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Kallon για την INTER στο πρώτο ημίχρονο και Κατσουράνης στην επανάληψη για το ελληνικό συγκρότημα.

FORZA INTER & INTER CLUB ATENE


INTER FOREVER: 1 Toldo, 2 Bergomi, 4 J. Zanetti, 6 C. Zanetti, 7 Bianchi, 8 G. Baresi, 9 Kallon, 10 Carbone, 12 Frey, 14 Pizzi, 15 Dacourt, 17 Fresi, 21 Karagounis, 23 Materazzi, 26 Chivu, 29 Suazo, 31 Georgatos, 33 Colonnese, 79 Choutos.

Allenatore: Luciano Castellini

GREECE LEGENDS TEAM: 1 Chalkias, 2 Seitaridis, 3 Venetidis, 4 Ntampizas, 5 Dellas, 6 Basinas, 7 Zagorakis, 8 Giannakopoulos, 9 Charisteas, 10 Tsiartas, 11 Nikolaidis, 14 Fyssas, 16 Kafes, 17 Georgiadis, 18 Gkoumas, 19 Kapsis, 20 Karagounis, 21 Katsouranis, 22 Papadopoulos, 23 Lakis.

Allenatore: Otto Rehhagel

http://www.inter.it/it/news/81315/festa-per-inter-forever-a-creta