Τεράστιος ο Γιώργος Καραγκούνης ! ! !

Πολύ μεγάλη εμφάνιση του Γιώργου Καραγκούνη στην φιλική αναμέτρηση των παλαιμάχων της INTER απέναντι σε αυτούς της Chelsea. Το τελικό σκορ 1-4 για τους nerazzurri και δύο τέρματα στο ενεργητικό του έλληνα πρωταθλητή Ευρώπης τα οποία συνοδεύτηκαν από μια εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο του Stamford Bridge. Πολύ μεγάλα ονόματα εκατέρωθεν και το επίτιμο μέλος της Λέσχης μας να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα των nerazzurri αφήνοντας στο πάγκο τέως αθλητές του διαμετρήματος των Klinsmann, Bergomi, Baresi, Berti κλπ.  

Βασικό λοιπόν και αναντικατάστατο μέλος της Inter Forever ο Γιώργος φροντίζει κάθε φορά με την απόδοση του να αποζημιώνει και με το παραπάνω τους ανθρώπους της INTER που του εμπιστεύονται σχεδόν πάντα μια θέση στην βασική ενδεκάδα. Απ’ ότι βλέπουμε είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση γεγονός που του επιτρέπει να κάνει στο τερέν ακριβώς όλα όσα έκανε πριν από χρόνια με τους συλλόγους που αγωνίζονταν όταν ήταν εν ενεργεία αθλητής. Επίσης στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είχαμε ακόμη μια παρουσία μέλους της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER στο ιστορικό Stamford Bridge. Είναι το παλιό μέλος του Inter Club Atene ο ΘΩΜΑΣ ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Μιλήσαμε πριν την αναμέτρηση μαζί του, έβγαλε τις σχετικές φωτογραφίες από αυτήν τις οποίες και παρουσιάζουμε στο συγκεκριμένο άρθρο. Κλείνοντας θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια μας στον Γιώργο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ για την σπουδαία παρουσία του σε ένα ποδοσφαιρικό event πολύ σημαντικό τόσο για την INTER όσο και για την Chelsea, δύο συλλόγους παγκόσμιας εμβέλειας. Ευχαριστούμε επίσης τον καλό μας φίλο Θωμά για την αφοσίωση του στα χρώματα της INTER αλλά και την συνέπεια του όλα αυτά τα χρόνια σαν μέλος του Inter Club Atene.   

Δ. Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ INTER