Πολλές εκπλήξεις για τα μέλη μας την χρονιά που έρχεται ! ! !

Κλείσαμε αισίως τα δέκα πρώτα και δύσκολα χρόνια ζωής από την ίδρυση της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων INTER. Το επίσημο λοιπόν Inter Club Atene το οποίο μέσα σε αυτά τα χρόνια έγραψε πραγματικά ιστορία. Γυρίσαμε ολόκληρο τον κόσμο κάτω από τα χρώματα του μπλε και του μαύρου και ήμασταν παρών σε πολύ σπουδαία ποδοσφαιρικά ραντεβού. Σηκώσαμε με τα ίδια μας τα χέρια τίτλους που άλλοι δεν γνώρισαν ποτέ. Ο απολογισμός της Λέσχης μας βαρύς και ασήκωτος, πραγματικά αξίζει τον κόπο να τον αναφέρουμε. Τρεις κατακτήσεις scudetto (2007/08 -2008/09 -2009/10), δύο Coppa Italia, δύο Super Coppa Italiana (2008, 2010), ένα Champions League (2009/10), ένα διηπειρωτικό το 2010, δηλαδή είδαμε στην κυριολεξία τα πάντα. Εννέα συνολικά τίτλοι στα 11 χρόνια ζωής και δράσης του I.C.Atene.

Κατακτήσεις στις οποίες είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι αυτό του κομπάρσου. Στιγμές ανεπανάληπτες που έζησαν οι έλληνες φίλοι και υποστηρικτές των nerazzurri κάτω από το δάφνινο στεφάνι ελιάς έμβλημα και σήμα κατατεθέν της δικής μας Λέσχης. Πάνω από 700 συνολικά άνθρωποι έχουν στα χέρια τους την κάρτα του Inter Club Atene σε ολόκληρη την χώρα. Άλλοι συνεχίζουν να είναι κοντά μας άλλοι όχι, η ουσία είναι ότι είμαστε εδώ παρών, δυνατοί όσο ποτέ και με όρεξη για πολύ περισσότερα πράγματα. Τα χρόνια περνούν, οι εποχές διαφέρουν, οι καταστάσεις δεν είναι πάντα οι ίδιες, όμως εμείς πάντα υποχρεωμένοι να προσαρμοζόμαστε σε καθετί νέο και σε κάθε αλλαγή που πραγματοποιείται στην καθημερινότητα μας. Το 2007 που ξεκινήσαμε την δική μας διαδρομή μας η Ελλάδα δεν είχε καμία σχέση με το τώρα και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι. Σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, πολύ πιο δύσκολα για τον μέσο έλληνα πολίτη.

Παρόλα ταύτα η Πανελλήνια Λέσχης Φίλων INTER επί 11 συναπτά έτη λειτούργησε επιτυχημένα και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μια επιτυχία η οποία οφείλεται πρωτίστως στα εγγεγραμμένα μέλη της που την στήριξαν και την στηρίζουν μέχρι και σήμερα. Λαμβάνοντας ωστόσο τα μηνύματα της εποχής προβαίνουμε σε κάποιες μικρές αλλά αναγκαίες αλλαγές έτσι ώστε να βαδίσουμε επιτυχημένα και για τα επόμενα χρόνια. Πριν απ’ όλα ανακοινώνουμε επίσημα την μείωση κατά το ήμισυ στις ετήσιες συνδρομές των μελών μας οι οποίες όμως θα τακτοποιούνται το αργότερο έως τα τέλη Οκτωβρίου. Τα υπόλοιπα είναι μικρά και διαδικαστικά και θα τα αναφέρουμε κατ’ ιδίαν σε κάθε μέλος ξεχωριστά είτε τηλεφωνικά είτε από τα γραφεία της Λέσχης μας. Κατανοώντας λοιπόν το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που βιώνουν οι Έλληνες στην εποχής μας καλούμαστε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της πατρίδας μας για να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε όλοι μαζί.  

Ξεκίνησαν λοιπόν από σήμερα οι ανανεώσεις για την συνδρομή μέλους της Λέσχης μας για το έτος 2018-19 και οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες είτε τηλεφωνικά στο 6982770185 είτε μέσω email στο info@interclub.gr.

Καλό καλοκαίρι & sempre forza INTER.