Ενημέρωση για τα μέλη της Λέσχης μας ! ! !

Ανακοινώνουμε στα μέλη της Λέσχης μας ότι έχουν ήδη ξεκινήσει από τις αρχές του Αυγούστου οι ανανεώσεις συνδρομής μέλους για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι η αναμενόμενη δηλαδή το ποσοστό να ανέρχεται στο απόλυτο και με τη ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα εγγεγραμμένα μέλη μας για την στήριξη που παρέχουν για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά στην προσπάθεια μας. Η ετήσια συνδρομή είναι μειωμένη κατά το ήμισυ μια προσφορά από το Δ.Σ. της Λέσχης μας για όλα όσα έχουμε πετύχει μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης υπάρχει η καινοτομία φέτος στο ότι τα εγγεγραμμένα μέλη μας θα πρέπει να έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους έως 16.10.2018 έχοντας δηλαδή μπροστά τους το χρονικό διάστημα των 7 εβδομάδων και σε σύνολο αυτό των δύο μηνών μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκρεμοτήτων.  

Από 17.10.18 λοιπόν το κάθε μέλος που δεν έχει τακτοποιήσει την ανανέωση συνδρομής παύει να είναι ενεργό δηλαδή δεν μπορεί να συμμετάσχει σε καμία από τις δραστηριότητες της Λέσχης μας.

Η επικοινωνία σχετικά με τα παραπάνω αλλά και για οτιδήποτε άλλο πάντα μέσω email στο: info@interclub.gr

Δωδέκατη χρονιά μαζί, δώδεκα χρόνια σχέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας, εντιμότητας και εκπλήρωση υποσχέσεων και δεσμεύσεων.

* Η φώτο πάνω είναι από τον τελικό του 2010 κόντρα στην Bayern Munich με το πανό της Λέσχης μας να έχει περίοπτη θέση στο Santiago Bernabeu. 

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά αφού η ιστορία μας υποχρεώνει ! ! !

Δ. Σ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ INTER