Το I. C. Atene στην Γένοβα ! ! !

 

 

 

Μια ακόμη εκπροσώπηση την φετινή χρονιά σε ματς των nerazzurri για την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων INTER. Αυτή την φορά από τον Γαλούση Φώτη μέλος του I.C. Atene με σημαντική προσφορά και αρκετές γνώσεις πάνω στην ανθρωπογεωγραφία του Συλλόγου και στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα.

 

  

Ο παλιός καλός μας φίλος λοιπόν επέλεξε αυτή την φορά να ταξιδέψει στην ιστορική πόλη της Γένοβας, πρωτεύουσα της Λιγουρίας, γενέτειρα του Χριστόφορου Κολόμβου και ένα από τα σπουδαιότερα λιμάνια του κόσμου. Αντίπαλος της INTER λοιπόν η γιαγιά του ιταλικού ποδοσφαίρου η Genoa ο αρχαιότερος σύλλογος στην χώρα με έτος ιδρύσεως το 1893, η ομάδα με τα εννέα πρωταθλήματα την πλούσια ιστορία και το πολύ όμορφο Luigi Ferraris ένα γήπεδο σε καθαρά βρετανικό στυλ το οποίο λόγω της κατασκευής του έχει πάντα εξαιρετική ατμόσφαιρα.

 

  

 

Η INTER δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη, επικράτησε με 0-4 εύκολα δίνοντας την δυνατότητα στον Φώτη να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Την χαρά της νίκης για την αγαπημένη του INTER και την απόλαυση μια εξαιρετικής εκδρομής από κάθε άποψη.  

 

 

 

Οι παρουσίες λοιπόν σε ματς της INTER συνεχίζονται για τα μέλη της Λέσχης μας. Όπου και όποτε θεωρούμε κάτι σημαντικό το καταγράφουμε μέσα από την σελίδα μας η οποία από φέτος κάνει αφιερώματα σε κάθε μεμονωμένη εκδρομή που έχει κάτι το ξεχωριστό να προσφέρει όπως η συγκεκριμένη.  

Ευχαριστούμε Φώτη για τις φωτογραφίες σου και Hasta la proxima

Δ. Σ.  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ INTER